1. 1

  EO-Filternet…CDA…..

  Zeker met een zingende Rouvoet als je kroost “foute” pagina’s bekijkt, bijvoorbeeld die van de SP….

 2. 2

  Gisteren hoorde ik een speciale variant op de radio die jou wel zal interesseren, @Steeph. In een paneldiscussie met o.a. hr Van Bommel (SP) mocht iedereen zijn eigen verhaal van het EU-grondwetdebacle doen. Er volgde een heleboel geblaat over wat ‘de mensen’ wel en niet wilden. Kop noch staart, kretologie en verzinsels alom. Jouw eigen serie werd niet een keer genoemd.

  Eigenlijk vind ik dat soort desinformatie van deskundigen in prime tim in een maatschappelijke discussie) nog een stuk kwalijker dan die paar goedbedoelde pogingen om internet te filteren.

 3. 3

  @mescaline: praat me er niet van. Het is te genant voor worden wat momenteel zowel de ministers als de kamerleden aan het doen zijn rondom de EU-grondwet. En hoe achteloos ze omgaan met de toekomst van onze plek in de EU.

  Weet nog niet hoe ik daar mee om moet gaan.

 4. 4

  Censuur is hoe dan ook de bijl aan de wortels van de democratie. Lieden die censuur in welke vorm proberen het huidige staatsbestel te ondergraven… Advocaten onder ons, was dat niet strafbaar?

 5. 6

  Betalen om je internet verbinding te laten censureren, *zucht*. Ze hadden een deal met de Chinese overheid moeten sluiten dan hadden CU/CDA de subsidie uit het potje ontwikkelingshulp kunnen halen.

  @4
  Het is vrijwillig en tegen betaling je internet laten censureren, op deze manier is het een dienst in plaats van een instrument voor dictatuur.

 6. 7

  De stap naar verplichting voor gezinnen is zo gemaakt door onze minister van (her)-Opvoeding. Geen ontbijt voordat ze naar school gaan? Ongefilterd internet waar je kinderen bij kunnen? Kindermishandeling!

 7. 8

  @Siquo #07 : Ha! weer een verplichting erbij? Hoe gaan ze dat controleren? Razzia’s?

  #Bonk! Bonk! BONK!#

  “Internet-polizei!!! Aufmachen!!! Aufmachen und kein wiederstand!!”

  #BONK! BONK!#

 8. 10

  @8 & 9:
  De kinderen eenvoudig een NSB mentaliteit aanleren op school, “geef je ouders aan als ze iets fout doen”.

  Oops.
  Einde discussie :)

  Damn dat gaat snel zeg.

 9. 13

  @#2&3 De radio beschouwd Europa als een soort techniek of getallen. Iets wat de mensen wel niet zullen snappen. En daarom mag er geen verstandig woord aan gewijd worden. Dat zijn de radiomores, als de presentatoren een onderwerp als moeijelluk hebben bestempeld wordt ieders spreektijd erover verkort tot 3 seconden.