1. 2

  De druppel dames heren ook, ik voel in me dingen verandere qua stellingname.

  Ooit tijdens wat gepruts in mijn diensttijd kreeg ik per ongelok door een lek ergens wat van dat spul op mijn linkerhandpalm.
  Au denk je dan, onder de kraan, werkt niet integendeel..het zakt in je vlees en de pijn is nie leuk. Een compress met soort van kopersulfaat ofzo..the only way.
  Wapens, dat maakt me nu zo boos, die louter bedoeld zijn om bewust slechts pijn uit te delen..door Israelische politiek ingezet, mijn broek zakt af, ja maar dan om ergens op te staan zijken.

  Heeft U dat ook wel eens, de druppel?

 2. 4

  Ja, Larie, de druppel explodeert soms.
  Chinese marteling, klinkt het in de mythe, drupdrupdrup.
  Toch dient een Humaan zich boven partijen te houden, al wordt dat verdomde moeilijk gemaakt in dat Biblical Desertje daar…

 3. 5

  Juste, maar boven de partijen..wat kies je dan als Humaan tussen de partijen,..kwaad en ietsie minder kwaad?

  Een ware vraag want ik ben ietwat uit balans in deze.

 4. 9

  Zie ik nu net 1 en 2..humor..hoog tijd voor een strandtent..loeiende zee, snijdende wind, vervagende rimpels, optrekkende wenkbrouwen, zand in de ogen maar niet in den kop, sterrendeken en whatever :)

 5. 11

  @larie,

  Ja die druppel die herken ik wel, ik denk dat ie al in een eerder stadium gevallen was bij mij. Misschien ben ik wat te snel soms, ik weet het niet…

 6. 13

  @12: Ik denk dat de VS er weinig over zeggen kan, aangezien ze zelf het spul ook gebruikt hebebn (er is al aan Fallujah gerefereerd). Daarnaast hebben zowel Israel als de VS het verdrag dat fosforbommen expliciet verbiedt niet ondertekend en blijkbaar erkennen ze beiden niet dat fosforbommen onder de categorie chemische wapens valt. Tenslotte beroepen ze zich beiden op het gebruik van fosforwapens als lichtmunitie, dat wel toegestaan is.