1. 3

  Ach, dit soort spelletjes is altijd wel te doen. Daarna hard brullen dat feit A of visie B onderbelicht is. Voorbeeld? Helemaal niemand heeft het over de Tamil Tijgers. Is dat erg? Tja..

 2. 4

  @3: Nou, het is wel altijd hetzelfde hoor… Na 11 september moesten we perse een minuut stilte houden op het werk. Best wel hypocriet, want dat hebben we niet elke 3000 doden in Irak herhaald.

 3. 9

  Afschuwelijk.

  Onwillekeurig zit ik me toch af te vragen hoeveel doden er nog moeten vallen voordat die Nebukadnezar uit Washington het woord Civil war uit zijn strot krijgt.

 4. 12

  Hofland kwam er nog mee dat we ook nooit een minuut stilte hebben gehouden voor de 860 doden van het bombardement op Rotterdam. Da’s ook veel, dacht ik nog.

 5. 14

  Vreemd @zazkia bijteend. Enquete poosje terug: geen miljoen, tienduizend , maar slechts 860 dooien bij het bombardement van Rdam ? De mensen waren echt teleurgesteld.

 6. 16

  @15: Dat is dan onopzettelijk. Ik erger me er gewoon aan dat mensen blijkbaar de ene dode “meer waard” vinden dan de andere.

 7. 17

  Ik zou zeggen hang het geweld in Sri Lank aan de grote klok! En Nepal. Verder vallen er doden in Birma, in diverse gebieden in India. Ik hoor je er nooit over.