1. 1

  Mooi inderdaad als een Wereldbankpresident Robert Zoellick arme landen niet de dupe wil laten worden van de financiële crisis, en IMF bazen en met miljarden smijtende premiers geruststellend rust in de tent prediken.

  Jaja.

  En dat kamperen helemaal je dat is:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/2180494/__Steeds_meer_Amerikanen_in_een_tent__.html?p=4,2<tentenkampen

  En mochten de graanprijzen onverhoopt 20% stijgen zeg je om de rust te bewaren b.v. dit: “Eet toch óók eens de korsten van Uw brood op i.p.v. weg te gooien. Want leg maar eens 5 kontjes AH- brood op elkaar hep je je halfje brood zo weer terug (20% van 2,5 brood)…”

 2. 3

  @ Michel

  Ik dacht dat je wou gaan zeggen: nu is de telegraaf ineens weer wel een volstrekt betrouwbaar medium. Nee Michel, toeval..gewoon toeval, ik had trek in wat makkelijk nieuws en ik dacht “kom, vooruit met de geit kan mij het rotten ik ga,voor de broodnodige variatie, eens op televaag.nl kijken.” Foei, mag eigenlijk niet en dan ZEKER vervolgens de link op sargasso gooi je je eigen glazen in en…

  Tja, ga dan eens ff googlen met “mobile homes”, tent cities en trailerparken…

 3. 5

  Het ergste is voorbij – dat zei ‘superbelegger’ Warren Buffet ook.

  In juli.

  No way, José: dit gaat nog even door. En als het niet door gaat, dan is dat omdat mensen zich liever weer laten belazeren.

  Volgens diverse berekeningen – noem ze maar schattingen – staat 10 keer de totale geldhoeveelheid in de wereld uit in schuldbriefjes. En de geldhoeveelheid is weer meer dan het totale BNP van alle landen op deze wereld.

  Dan is de simpele conclusie dat al het geld op deze planeet nog niet genoeg is om alle uitstaande schulden af te betalen.

  En aangezien niemand meer kan zeggen welke schuld ‘echt’ is (omdat het een onderpand of tegenwaarde heeft, ergens) of niet…

  Reken daarbij óók nog eens het feit dat veel bedrijven juist geld leenden op basis van bijvoorbeeld de eigen beurswaarde van een maand geleden, en je hebt nog steeds een probleem van megaproporties.

  De lucht moet uit de ballon.