1. 4

  geweldig! ik kan niet anders zeggen. het hoge OMG gehalte van zo’n amerikaan in den vreemde maakt het nog leuker. een appendix voor de undutchables? :)

 2. 6

  Voor het eerst in 10 jaar voelde ik weer een beetje nationale trots. Vooral trots op die mooie sterke Hollandse vrouwen.
  Deed me denken aan die preutse yank in dat youth hostel in Athene die na tien bier eindelijk durfde te vragen “do they sun topless in your country…?”.

 3. 8

  (Ik wil politiek maar even zeggen BTW: wij gaan uit de EU (dikke vinger, F. Timmermans, watje-van-dienst) en laat het maar aan onze handelsgeest over om toch de goeie deals te maken.)

 4. 9

  Verrek. Dat valt je normaliter nooit op eigenlijk.
  Wat leven we toch eigenlijk in een uniek landje nietwaar. Oke schoner, veiliger e.d.,Zweden, Zwitserland, prachtige eilanden of rurale gebieden..allemaal mooi en aardig.

  HIER valt altijd wat te beleven.
  HIER gebeurt het.
  HIER schijnt altijd de zon.

  Rotterdam: The Best Place To Be!

 5. 10

  Hûh, Rotterdam: place to be…? De smerigste stad van Europa, whoeaaaaa! En dan heb ik nog geeneens over die verziekte sfeer daar, pffff. Je wilt er niet dood gevonden worden.

 6. 12

  hahah ja in rotterdam wil je nog niet dood gevonden worden. Leuke site ja!
  Ik overweeg nog om daar op te gaan merken dat die bakjes een exclusief amsterdamse trend is, net als heren in pak want elders in het land komen die per “leasebak” wat in tegenstelling tot Amsterdam overal elders ook echt sneller is. En die kettingen, das ook typisch amsterdams. t meeste heeft ie toch goed gezien zo…

 7. 13

  Ja lach maar…dacht het wel. Altijd dezelfden. En leef je maar uit hoor zazkiaimportbrabonepAmsterdammert ’t doet me niks. En Ruud Oost: de misdaad loopt terug (jammer van het affefietje van gisteren), de stadsvernieuwing loopt als een tierelier en…Ik ruik niks! Sowieso…want sinusdeficit of hoe heet het…dus…

  Rotterdam. De plek waar je nooit meer weg kan.
  Rotterdam. Geniet ervan.

  Komt Allen.

  Overigens…ludieke fietsen..prachtig allemaal…niks mis mee. Maar ik hou ook van snelle fietsen. Dat materiaal..6 kg. Ik zag laatst de tijdritfiets van Dekker (carbonwielen a 10 mille de stuk schat ik, frame en opzet x- voudig)..ik doe het hiermee (kosten: 1 spaak!):

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/race.jpg[/img]