1. 6

  Iemand die toont dat een mensenleven te kort is. Van havik met nauw blikveld, wat niets oplevert, tot realpolitiek met visie is een stap die vaak groter is dan de tijd die ons gegeven is.

 2. 10

  He, wordt Sharon daar nu op de valreep door Spielberg aliens meegenomen? Jammer, ze hadden zijn schedel nog mooi kunnen gebruiken om een gat in de Klaagmuur op te vullen.

  Ik zal hem me vooral herrinneren als onbezonnen KFC bezoeker.

 3. 11

  De permissiviteit ten opzichte van het Kwaad, heeft duidelijk overwonnen heden ten dage -ten overstaan van het al te eenvoudige rechthouden.
  Pragmatici, wat wil men anders?
  Links is rechts voorbijgestoken.
  en het was al niente.
  We’re all consumers now.
  dolce far.
  tsunamidoneren, maar waar, waarvoor, domoren?

 4. 13

  vonk.
  in vlaams betekent dat een kèt op bijvoorbeeld uw oog.
  Damn i hate the shit.
  BeurscrachAt
  is er ècht niets meer?
  Nee, serieus.
  Nichts geen mittel gleid nogh.
  sight. seeing.
  no more middle man.
  Gone Sharon.
  gone

 5. 14

  Het is en blijft een klootzak, maar hij heeft de laatste tijd veel aan respect gewonnen. Ik hoop dat we zijn dood/kasplant zijn straks ons zullen herinneren als het échte keerpunt in de Israëlisch-Palestijnse verhoudingen.

 6. 15

  Een nationalistische havik met een fout verleden die niet schroomde om de lont in het Israelisch – Palestijnse kruitvat te werpen om zijn eigen politieke ambities kracht bij te zetten.

 7. 19

  Hooguit add-interim (van een demissionair kabinet). In maart zijn verkiezingen geloof ik, dus die Olmert gaat niet veel veranderen. De vraag is meer wat er met de verkiezingen gaat gebeuren. Hoe zit het bijvoorbeeld met vooruit? Gaan de arbeiders eindelijk eens een keer een terugkom maken? Hoe invloedrijk blijven havikken en relipartijtjes?

  Als Netanyahu aan de macht gaat komen kunnen we weer een omkering gaan verwachten in de dekolonisatiepolitiek en zullen de opgeblazen bussen snel weer terug zijn.