1. 3

  Vier of drie, niet van belang. Let’s c..snel de vs uit irak, zeg 2009, dan klatsboem. De aktie van Mahmoud gaat te ver, verlies aan geloofwaardigheid. Die van de rest van de wereld bedoel ik dan want de echte baas is Mahmoud en die ziet zichzelf als chalifa.

 2. 6

  Hoe dan ook, die Ahamedinejad moet gestopt worden. Die man zal, als hij de kans krijgt, Hitler overtreffen qua bloedvergieten.

 3. 15

  Weetje..ik zoek een dialoog..met bekende “vrienden” op de hei, in het bos of waar dan ook, ontmoet ik mensen, meningen. Maar ik wil een prikkel, schop onder m’n kont..klap voor m,n kop.

  Nieuw nieuw..helaas..maar waar dan, old www scool wat ik je brom.
  been there done that.

  Some 1, kick my ass.

 4. 17

  Maar ja, Iran. Iemand zei in de reacties iets over sitting duck, zeer to the point.

  Het hangijzer van vandaag is overigens de deadline die de VS aan Irak hebben gesteld (om et land over te nemen so to say), zie Al Jazeera.

 5. 18

  Nieuw = weglopen en naar de www skinheads gaan. Niet fijn qua fijn, maar wel heftagh. En je wordt er geen nazi van.

  Of dichter bij huis, en wat zachter, iets in de pseudowetenschap op de wwws ?

  Need kick = give kick bedoel ik maar.

 6. 22

  Enfin..i’m off. Ik heb net zoals jij een weerstation op steenworp (meteo-consult) en ik moet aldoende morgen het bos in.

  Ik groet u Gewaardeerde.

 7. 23

  kleintje.. ik ben ietwat aan de zijlijn.

  Thick as a brick, workingclass hero en bovenal Talking Heads “once in a lifetime”. Dingen die me echt wat deden.

 8. 27

  Ik moet echt plat. Vandaag was geheel niet leuk. Brieven uit Afrika over bodem/erosie..drogen op..pats boemknal..en de dames blijven over, deden al het werk al maar nu doen ze het voorzichzelf in plaats van..

  groet

 9. 32

  Dat filmpje begint vet erotisch gewoon. Die filmers, zijn het weirdos of vingen ze nou net het geheime wapen van geweerwapens?

  Fascinatie boeit.

 10. 33

  @27 wat een vago kun jij wezen. Die brieven, is dat shit of niet ? Geen email ? Waar zijn de persoonlijke of fmailie-georganiseerde Afikaanse netwerken ? Wat zit je nou allerlei drama’s te suggereren ?

  *kalmt aan*