1. 2

  Je zult maar een PVV kenteken hebben op je auto. En TON op de auto van mevrouw, natuurlijk. Grote kans dat het dan een aso-bak is.

 2. 3

  @vastgoed: Net als bij de eerdere reeks met twee keer twee letters, hebben ze ook nu bepaalde combinaties laten vallen. Bijvoorbeeld NSB. Maar als de PVV nog bestaat tegen de tijd dat we aan die reeks toekomen, zal het vast ook wel uitgezonderd worden.

 3. 4

  Dit is een leuk spelletje …

  mag PSV?
  (en NAC, NEC, RKC, RBC etc.)

  mag ABN,KLM,

  ik neem aan L*L en K*T niet … nogal wat dingen die niet kunnen.

 4. 5

  Ze hebben inderdaad bepaalde lettercombinaties uitgesloten. Maar ik heb wel eens gehoord dat NV-SH-69 er doorheen geslipt was. Of het waar is weet ik niet.

 5. 14

  De NV-SH-69 is een amazone groene audi A4 uit 1996.
  Ik heb deze auto zelf gehad. Op het nummerbord heb ik overigens nooit veel reacties gehad. Ik heb deze auto gekocht toen deze een half jaar oud was met 12000 kilometer op de teler. Aangezien de auto destijds een koopje was kan het zijn dat de vorige eignaar wel problemen heeft gehad met dit nummerbord.

 6. 15

  De NV-SH-69 is een amazone groene audi A4 uit 1996.
  Ik heb deze auto zelf gehad. Op het nummerbord heb ik overigens nooit veel reactiesgehad. Ik heb deze auto gekocht toen deze een half jaar oud was met 12000 kilometer op de teler. Aangezien de auto destijds een koopje was kan het zijn dat de vorige eignaar wel problemen heeft gehad met dit nummerbord.