1. 1

  Ik heb hard om uw schets gelachen maar vergis u niet gewaardeerde deze levensvorm heeft het wel pakweg 300 miljoen jaar uitgehouden. Ik vrees dat onze soortgenoten dit niet gaan doen. Wist U dat in de directe nabijheid van Awaille, reschtsboven, een grote hoeveelheid Trilobieten te vinden is alsmede bij een oude steengroeve 1 km naar boven en nog wat van die dingen? In de schets zie ik de randvoorwaarden, de uitersten. Ik zweef ertussen, zoals altijd ben en blijf ik een twijfelaar maar dan wel een bewuste.

 2. 4

  Mij viel op, tussen suizende raketten door, dat weinig veranderd is sinds Alexander de grote.
  En da’s de eerste herleesbare bron.
  Waarom zou er iets veranderd zijn sinds de trilobiet?

  Het is om te lachen als het niet zo belachelijk was.

 3. 6

  een horribele gedachte, mark.
  Soms lijkt het alsof het zover is.
  Polarisatiefront.

  Breng ze niet op gedachten, aan de uithoeken van het voorstellingsvermogen.