Het huis van Al-Zarqawi

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Amerikaanse troepen in Fallujah zijn gestuit op een commandocentrum van (ont)hoofdterrorist Al-Zarqawi. Op een van de betonnen pilaren van het huis stond luid en duidelijk: “Al-Qaida Organization” en “There is no God but Allah and Muhammad is his messenger” in het arabisch.

Verder vonden ze een in Texas geregistreerde SUV die werd omgebouwd tot een autobom. En ook een klaslokaaltje met o.a. een cursus ‘vliegtuig neerschieten’.

De amerikanen zijn optimistisch als altijd: “We feel right now that we have, as I mentioned, broken the back of the insurgency. We’ve taken away this safe haven” (MyWay.com)

Reacties (5)

#1 phonkee

En op wiens naam staat dat kenteken dan?

  • Volgende discussie
#2 Onno

Ene GW Bush :)

Oeps… foutje bedankt…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Carlos Gaaikema de Gekste Thuis

Ik denk dat het Karl’s Rover was…
HAHAHAHAHA!!!!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Spuyt 12

Ach inderdaad, wat wordt het nieuwe bolwerk voor de moslimfundamentalistische terroristen zonder steun van de bevolking? Als het maar niet in de buurt van de nederlanders is.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Maartje

Een kleine doch belangrijke opmerking over de informatie gegeven in dit bericht. “De” islam kent vijf zuilen en elke moslim houdt zich daaraan. Een van die zuilen is de zogenaamde “shahada”: de geloofsbelijdenis. En deze luidt: “There is no God but Allah and Muhammad is his messenger”.. in het Arabisch. Dat dat luid en duidelijk op een van de betonnen pilaren stond van een commandocentrum van al-Zarqawi, terwijl bekend is dat hij moslim is, heeft geen toegevoegde nieuwswaarde. In islamitische landen zul je deze “shahada” overal en in allerlei vormen tegenkomen en het staat niet symbool voor moslim-extremisme! Dan nog even om het plaatje compleet te maken: de vijf zuilen van islam zijn: de geloofsbelijdenis [“shahada”]; het vasten in de maand ramadan [“as-sawm”]; het geven van aalmoes[“zakaat”], de pelgrimstocht naar Mekka [“hajj”] en vijf maal per dag het gebed [“salaat”]. [Door een zeer kritische niet-moslim die hoopt ooit af te studeren als arabist]

  • Vorige discussie