1. 7

  Ik was even verontwaardigd dat Sargasso nu ook al met dat GS-taaltje begon over de overledenen, maar jullie hebben me tuk.

  Geslaagde grap.

  Verder is Johan Heesters een geweldige oude baas. Hitler doodleuk een “goede kerel” noemen. “Nou ja, dat was hij natuurlijk niet, maar voor mij was hij aardig!”

  http://www.youtube.com/watch?v=IvSIxaPKzu4

  Een klassieker. En als je zo oud bent als hij, dan mag je dat soort dingen zeggen, vind ik.

  Het zij je vergeven, Jopie.

 2. 10

  Vergeven. Kunnen we het hem OOIT vergeven?

  Zo leek mijn opa als spitting image op Hitler…die had namelijk ook zo’n snorretje.

  …dus die schuifdeur van dat Volkswagenbusje vliegt open op het marktplein stap als een arend loerend naar prooi uit (je wordt op slag een ander mens ik zweer het) sla demonstratief met de leren handschoenen op de vlakke hand en schreeuw vervolgens het plebs in pino- outfits en dergelijke toe met: “So, und jetzt geben wir diesen dreckigen vollidioten aus Limburg einen tag die sie nie vergessen HAHAHAHAHaaaaaa…(met zo’n langgerekte satanische lach erachteraan weettuwel). Ja, je leeft je helemaal in in die rol he, het bloed vloeit naar je kop. LINKS RECHTS LINKS RECHTS…RRRRRAUSCH RRRRAUSCH RRRRAUSCH

  Duurde overigens maar even hoor binnen 10 minuten zat ik op het bureau. Dat u voorshands niet ongerust werd. Pff, maar ik wist niet dat het zó diep zat daar bij die gefrustreerde mijnwerkers.

  En heel me carnaval naar God…

 3. 14

  1977, ziet er nog strak uit. Airco? Vergeet niet je APK op 12 juni te verlengen larie. En anders een van je dochtertjes vragen een knoop in je zakdoek te leggen..

  Zeg maar dat oom YP het gezegd heeft…