Grote opruiming – laatste restjes

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Vervolg op de twee weken geleden gestarte opruiming van mijn bookmarks.

Los
Harvard over klimaat en energie. Overzicht van (wetenschappelijke) journals die vrij toegankelijk zijn. Veel internationale TV kanalen online. Japanse gokmachines veroorzaken gezondheidsklachten in China. Nog een zoekmachine. Goede argumenten om je baas te overtuigen toch vooral een 30-inch monitor voor je te kopen. Historie van luchtfotografie. Groene Digg variant. “I have a dream” op video. Wikileaks. Slimme stadsplanning voor fitte mensen. Documentaire Pandora’s Box van Adam Curtis (1,2,3,4,5,6). Download video’s van oa YouTube. Top 100 Vlaamse blogs. De mythe over steun van moslims voor terreur. Knoflook tegen MRSA. Over de veranderingen in de muziek-industrie.


Raar
Waar je als Sargasso al niet genoemd wordt: “de gore Turkenpijpende liberalen-site”. Why I Quit My 6-Figure Job. Grappig. Ook. De mens is een hybride organisme.

Verenigde Staten
What if all drugs were legal? Visualisatie kans op sterven in de VS. Beperkte invloed nieuwe media op kennis actueel nieuws. Toch weinig verschil tussen publieke en private scholen. Bezoekers VS krijgen nu filmpje Disney. Dat zal wel de reden van het dalende bezoekersaantal zijn. House resolution 1955. Nog een benadering over die “per ongeluk” verplaatste kernwapens. En nog een voorbereiding voor een Iran oorlog.

Reacties (6)

#1 larie

Knoflook, U raakt een gevoelige snaar (fourrier) bij me @Steeph.

Ietsie lifelog what the heck;)

Als je geologie “doet’ zit je het halve jaar in de bank maar, bless, de rest van het studiejaar ergens gedumpt op een berg in de wereld primitive life, veelal met eenzelfde studiepall van me (lifelong friends). Samen om de beurt koken, hij mediterraan ik spruitjes. We hebben zulke vreselijke ruzies gehad als ik merkte dat hij stiekem knoflook erin had gedaan “maar een teennagel zei ie” ik walgde van dat spul.

Nu bijna rijp voor een soort van “Sola gratia huis” vindt het ineens na een half leven heel erg lekker….spijt van mijn ruzies…sukkel ben ik geweest.

btw, heel erg geschrokken van de “streep” alsof een pianist met zijn vingers tussen de deur klem heeft gezeten.

  • Volgende discussie
#2 Steeph

Het is nooit te laat voor een excuus :-)

Maar uh, “streep”? You lost me.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bas

Pachinko! :D Heb hallen in Japan gezien, nounounou, dat is nog erger voor je oren dan voor je gezondheid.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 larie

@Steeph, de post van Crachàt.. Know what I mean, nodge nodge say no more ;)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Henriette

Zo al mijn tabbladen vol met sites en een lamme muisknop. Bedankt maar weer.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Steeph

Graag gedaan :-)

  • Vorige discussie