1. 2

  Zo te zien komen er absoluut géén schadelijke stoffen vrij. Ik adviseer omwonenden om zekerheidshalve geen andijvie uit eigen tuin te nuttigen.

 2. 5

  Ja, Carlos, dat adem jij nu allemaal in. En dan zegt de burgemeester vanmiddag dat er niks aan de hand is (omdat er nog niets onderzocht is, maar dat vertelt hij er niet bij).

 3. 7

  @3: ja, dat vinden we zelfs allemaal heel erg goed. Want we kopen massaal verf, glorix en playmobil. Dus niet zeuren en ff je adem inhouden.

 4. 8

  Brand in loods met cacao is geblust, nu nog die in de loods met rubber. Aldus het laatste nieuws. Lijkt mij iets om met een korreltje zout te nemen, aangezien cacaobranden eindeloos kunnen blijven doorsmeulen.

  @3: er zijn zo’n 180 bedrijven in de risicoklasse van dit bedrijf. 18 daarvan staan in Amsterdam, volgens AT5.

 5. 9

  @7 Toch jammer voor de kut hippies die allemaal auro, ecover &c. producten kopen. Die moeten de muk ook gewoon inademen. Domme sukkels.

 6. 11

  cacaoBONEN of BOTER zijn lastig te blussen, cacaopoeder gaat gemakkelijker, een paar weken terug vloog er in de Zaanstreek ook al een lading in de fik, snel geblust.

  maar met de impasse in Ivoorkust drijft iedere ton cacao die de lucht ingaat de prijs nog meer op.

 7. 12

  @9: ja lullig. Het kan tegenzitten hè? Maar een echte hippie ziet dit als een teken om nóg meer mensen tot eco-consument te bekeren.