1. 1

  Hij schijnt ook nog te moeten afvallen voordat hij aan de race kan beginnen. Als hij minder dik wordt kunnen we er vrij zeker van zijn dat hij zich kandidaat stelt.

 2. 5

  Is dat niet gewoon een aspect van de amerikaanse cultuur? Wie er ook president wordt en op welke manier is irrelevant. De vorm van de boodschap is altijd ANGST.

  De gemiddelde amerikaan slaapt met een pistool onder zijn kussen in een huis met 3 sloten, in een wijk met beveiliging en stemt op een president die bereid is preventief een kernbom te gebruiken.

  Niet mijn definitie van chillen.

 3. 6

  “misleading attack by a global-warming denier group”

  Ach ach ach… de nieuwe Godwin variant. Vroeger was hij een saaie politicus. Nu is hij een vette saaie wannabe politicus die zijn tegenstanders blijkbaar alleen maar kan aanpakken door ze als ´deniers´ neer te zetten. Hij heeft, zoals zoveel milieufanatici niet begrepen dat deze wijze van `argumenteren´ uiteindelijk meer schade aanricht dan goed doet. Ik zou zeggen: put your money where your mouth is: niet anderen gaan vertellen dat ze minder energie moeten gebruiken terwijl je eigen energieverbruik torenhoog is. Dat noemen we hypocriet.

 4. 7

  @5:

  The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.

  H. L. Mencken

 5. 8

  @ 5,

  “De gemiddelde amerikaan slaapt met een pistool onder zijn kussen in een huis met 3 sloten, in een wijk met beveiliging en stemt op een president die bereid is preventief een kernbom te gebruiken.”

  Als in Nederland pistolen, kussens, huizen, sloten, wijken, beveiligingen, stemmen, presidenten en kernbommen niet verboden zouden zijn, zouden wij hetzelfde doen.