Google gefascineerd door Bing

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 zimi

Nieuwsgierig naar de verschillen?

http://www.blackdog.ie/google-bing/

  • Volgende discussie
#2 Henk Daalder Windparken Wiki

Maakt bing geen inbreuk op Google patenten?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 KJ

Bing is Ok. Ik heb het nu een weekje erbij gebruikt en het werkt wel aardig. Het is alleen door de aard van mijn werk dat ik het wel prettig vind als wikipedia ergens tussen de eerste tien resultaten zit, en dat is bij Bing niet altijd zo.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 J.

Het is veel beter dan google, alleen ja het is jammer dat er gewoon geen Wikipedia tussen zit tenzij je verder zoekt, maar als je maar een deel van het woord intikt vind ik het wel fijn als ik leuke resultaten krijg inplaats van alle blogs en tweets en krabbels, of reacties waarin hetzelfde woord voorkomt, want dat is nou wel het nadeel van google

  • Vorige discussie