Global Warming koffiemok

Ja hallo, hier is uw gemarginaliseerde margelogger Drs Boobeline de Soto. Of ik even op het matje kon komen bij Het Management vanwege mijn vrijpostige postjes van de afgelopen weken op de linkerbaan? En terwijl ik juist dacht de stille vrijdagmiddagen hier een beetje te hebben opgeleukt kreeg ik het dringende verzoek of ik voortaan mijn onderwerpen van te voren kon aanmelden bij de redactie? Wij zijn de beroerdste niet en zo gezegd zo gedaan. Echter mijn postje “Startpagina van Rob Oudkerk a.s. maandag 5 jaar oud” viel niet in goede aarde. Hookers.nl (NSFW) behoort niet tot onze bloggingsniche liet Het Management hooghartig weten.

Dan maar Plan B dacht uw margelogger en ik begon met het inscannen van oude speelkaarten die ik in 1985 op de kermis van Tetona Grande had gewonnen. Op de inmiddels aanzienlijk smoezelige kaarten staan damesmeisjes in bikini en als je een beetje spuug over de bikini wrijft dan wordt ie doorschijnend. Echter werd ook dit zeer persoonlijke postje getiteld “Foto des Tages – Ontdek je Plekje” resoluut geprullebakeerd van hogerhand. Interne copyright inbreuk op unieke titelnamen en tevens een te hoog sentimenteel lifelog gehalte, baste de hoofdredacteur. Om dan toch in de geest van de ‘likplaatjes’ te blijven maar dit keer wel succesvol langs de Netmanager te komen plaats ik voor deze keer een oerdegelijke link voor jullie Sargasso-lezertjes. Een politiek correct hebbedingetje met een wetenschappelijk apocalyptisch tintje, een item waarmee u hoge ogen gooit in de koffiekamer: typisch Sargasso dus.

Global Warming Mug voor slechts £6.95

  1. 5

    Global warming, winter, de drs. uitgekacheld, dan zo maar. To the Rescue !

    [img=http://demo.documentshare.nl/sites/wtws_89/dwnloads/merryxmas_2.jpg][/img]