1. 2

  jah :-)
  hoorde onlangs van een mejuffer die langs achter door een wittehaai was aangerand. Bit her leg, cheerio.
  Bleek dat er voor de Girlifornische kust sinds ’50 ofzo slechts 13 mensen gedood zijn door Mr White and Family.
  Vond dat dan weer van een kippegrieperige kleinheid in aantal, in verhouding tot de pandemische paniek die er steeds weer moet heersen.
  Terwijl het echte gevaar de VROUWEN ZIJN!! Sommigen van ons LEVEN ER ZELFS MEDE ONDER EEN DAK!!! SLAPEN ERNAAST!!! :-)

 2. 3

  Ik zal nooit mijn eertse duik in de Pacific vergeten, omringd door preutse Amerikaanse meisjes die slobberige t-shirts droegen om hun (overdadige) rondingen te verhullen. Als atletische Hollandse jongen zwom ik vastberaden met borstcrawl richting de einder. Maar een koor van paniekerige stemmen steeg op “come back you are gonna be attacked”. In het land van het onbegrensde individualisme bleek het schier onmogelijk je eigen gang te gaan… En hierin speelde wederom de vrouw een hoofdrol.

 3. 6

  @Carlos:Onbegrensd individualisme , uw woorden, impliceert niet dat uw lot u gestolen kan worden door de omstanders.
  Niet sterk, of is dit een “grapje”?

  Vrouwen? classe!

 4. 7

  Wat verduidelijking, wil niet bot zijn. Zo lang ik leef heb ik de indruk dat ik als man gedreven wordt door ” de dingen” hormonen enzo allemaal erg primo en mijn vrouwelijke “kanten” opzijzettend. Naar meisjes, uiteindelijk kijkend naar vrouwen heb ik na diep gedacht *kuch* te hebben dat wij als man alsmaar achter lopen in het zijn als compleet mens.

  Vrouwen rules, en daar blijf ik bij.

 5. 8

  Hormomen..zie je wel. Mijn vriendin, in bad, maakte me zojuist attend dat ik bij de afwas de kraan niet heb uitgezet en nu is de beneden verdieping blank.

  Zwaar %^&&*()()&*^&$%

  I rest my case, excuse me :)

 6. 10

  Ter verduidelijking ende troost van een pletsende Larie: je mag ook met andere ogen kijken naar de dame.
  Ze heeft net in haar tengere alleenheid een haai afgepoeierd, en de beestenbek op haar rug torst ze als een trofee met zoveel fierheid dat het libellenvleugels kunnen zijn.

 7. 11

  Tis een fraaie schets maar raakt overduidelijk een teer punt bij mij.

  Ben ik nog niet kompleet verloren denk ik dan, maar soms gedraag ik me als een droogkloot, zoals nu ;-(

 8. 13

  @Banzai: Een belangstellende vraag om uw mind wat te leren kennen zeg maar, u bericht soms aardige zaken overigens, bent u wel eens geruime tijd in de zo gemixte USA geweest en zoja wat mensen werkelijk ontmoet?

  Eerlijk..?

 9. 14

  @Larie: Dank voor de interesse en het compliment.

  Verdorie had ik willen liegen en zeggen dat ik een jaar in de VS gewoond heb, maar ja ik moet eerlijk zijn… euhm nee dus.

  United-states-of-mind was slechts een woordgrapje waar verder geen diepere betekenis achter zit. Ik kon er even geen Nederlands woord vinden voor state-of-mind (geestesgesteldheid natuurlijk). En gezien de titel van dit topic leek het me wel leuk om daar united voor te zetten.