1. 1

  Jarenlang heeft Den Haag maar wat aangerommeld

  Met o.a. sprekers van CDA en VVD. Daarmee is uit ieder kabinet sedert 19 december 1977 een partij vertegenwoordigd. Toch komen ze even vertellen hoe het beter moet?

  EDIT: Of als ik de voorgangers van het CDA even als CDA tel is daarmee zelfs uit ieder kabinet sinds WO II ten minste 1 partij vertegenwoordigd op deze bijeenkomst over hoe het anders moet:P

 2. 3

  Het verbaast me nog steeds dat mensen zonder te knipperen met de ogen een ‘beweging’ durven te kopieeren die in de VS voornamelijk wordt gesteund door volslagen idioten. Dan ben je OF niet helemaal lekker, OF je hebt kwade bedoelingen.

 3. 9

  @3 je begrijpt al niet dat dit ‘ludiek’ is bedoeld? Jij gaat gelijk mensen veroodelen. Zeer typisch. TEA is gewoon een beweging volgens de betekenis van het woord. En ze is interessant of je nu links of rechts bent. Bepaalde mensen zijn bepaalde dingen beu. Het is hun goed recht dat kenbaar te maken.

 4. 10

  Heel Nederland dus links, rechts en de immigratie incluis wordt gefinancierd/gesubsidieerd door gazzz. Duzzzz ik zie het probleem niet.
  Pas als slochteren leeg is en de waddenzee gesloten blijft voor shell dan wordt het spannend. Dan vechten de machettes en islamitiese zwaarden wellicht om een stukje gras. Maar dan om te eten.

 5. 13

  @9
  mensen die zich met de ‘tea-party’veeenzelvigen verdienen het veroordeeld te worden.maak ik even kenbaar

 6. 21

  Waarom is het Malieveld ‘links’ overigens ? Omdat de PvdA al decennia lang de gemeenteraad van Den Haag domineert (en daarmee – sorry, effe overgeve, de portefeuille ruimtelijke – sterf Noordanus sterf – ordening) ?

 7. 22

  @21: Omdat de overheid per definitie Links is, weetjetoch? Je moet wel ff de mindset van de teaparty erbij pakken, die vinden Rutte al extreem-links.

 8. 24

  Als ze zo voor een kleine overheid en vooral de markt zijn dan ga ik er van uit dat ze dus ook willen dat de overheid stopt met het subsidieren van huizenbezit?
  Of is dat dan opeens wel een kerntaak van de overheid.

 9. 25

  Grappig dat ze in de aankondiging ook enorm hun best doen Toine Manders geen VVD-Europarlementarier te noemen. En qua overheidsbemoeienis kan hij er wat van: hij heeft ACTA ondersteund en vond een mailactie een tijdje terug “misbruik van de digitale snelweg”. Mijnheer Manders mag zich namelijk wel met ons bemoeien, maar wij niet met hem.

 10. 28

  Als iemand 40 uur per week werkt, en daarvan wordt zonder zijn toestemming 20 uur door de overheid afgehaald en zomaar aan iemand anders gegeven, dan kan ik dat niet anders zien als diefstal. En vooral als al die miljarden gaan naar corrupte Grieken en naar bijna een miljoen zogenaamd arbeidsongeschikten (PROEST!) hier. Het is bovendien niet per definitie een rechtse betoging: Tea Partiers in de VS zijn ook fel tegen elke oorlog, incl die 2 illegale oorlogen van Bush..

 11. 29

  “zonder zijn toestemming.. ..aan iemand anders gegeven”
  kletskous, wie in Nederland woont stemt toe dat de overheid een deel van het inkomen herverdeeld in de maatschappij: in de dijken die u beschermen tegen stormvloed, in de soldaat die snachts op wacht staat, in de snelwegen waarover u rijdt, de schone lucht die u ademt en ja ook een beetje voor mensen die het wat minder hebben dan u: dat laatste is ook prettig voor u mocht u zelf ooit arbeidsongeschikt worden (PROEST!) en het behoed ons voor Amerikaanse/Braziliaanse toestanden waarbij de rijken zich moeten verschansen achter betonnen muren en prikkeldraad.