1. 5

  Het ware beter geweest als Jan des Bouvrie eerder was gegaan. Bij de roomwitte hemelpoort:

  “En kijk eens wie we daar hebben! Hallooow, daar zijn we weer!”

  Overigens denk ik dat Des Bouvrie eerder naar de designer-hel zou moeten, als die bestond.

 2. 10

  Tering wie linkt er nou naar wikipedia?? Ik dacht aanvankelijk dat een of andere wiki kneus G.J. dood had verklaard terwijl hij het helemaal niet was.

  En nu blijkt hij toch echt dood te zijn…

 3. 13

  Ja, nee, sorry, bedankt voor het linken en voor het opzoeken. Ik mag gewoon graag zeiken als het om millenniumproblemen gaat. Het is tragisch nieuws. Ik ben wat van mijn apropos. Ook niet te veel, natuurlijk. Maar wel een beetje.

 4. 16

  Was ik gisternacht ook even, MjM.
  Dröge hoort bij mij bij de tijd dat ik nog televisie keek, en ik heb het vermoeden dat tv geen ruk verbeterd is sindsdien.
  Wou het meteen op Sargasso gooien, en zag eigenlijk niets in de nu.nl berichtjes, uiteindelijk staat er een mooi droog (ahum) overzichtje op Wiki.
  En later op de dag is een goede (hoofd)redactie bezig geweest het postje vandaag uit te breiden met de filmpjes.

 5. 25

  Meneer Kornuit met plannetje dit, aksietje dat. Meneer Kornuit gaat er vantussen ? Dan moet je EERST DOOR MIJ HEEN, meneer Kornuit !

 6. 27

  En geloof me, dat gaat zomaar niet.

  Carlos, parafencultuur, hekel aan ook, maar deze keer moet ik er even bij. ;)

 7. 29

  Het samenzweren is begonnen. Het demoniseren komt eraan. De wereld van partijschap, dolkstoot in de rug, renegaten, klassevijand.

 8. 34

  @Carlos : …. waarover later gezellig nagekeuveld werd … uiteraard onder het genot van een glaasje champagne en een toastje met kaviaar…

 9. 39

  Wouha ! Grappige thread, heerlijke clips. Die intro van het milllennniumfilmpje alleen al. En een stem als ’n NL’se Sir Henry (Vivian Stanshall)… Luvly !

 10. 40

  Ach Nette Heer. En een hoer moet tenslotte vroeg of laat tóch met de benen wijd nietwaar. Heeft laatst nog de Gouden Kooi gerestyled….Jan des Bouvrie…dus. Wel eens gezien? Of geprobeerd, 2 minuten?

  TV..tsja…

 11. 41

  O…in het verlengde daarvan @ Crachàt: “de tijd dat ik nog televisie keek”. Hoor je vaak de laatste tijd. Pissig wat zoal voorbijtrekt op tv de laatste tijd, uitzonderingen daargelaten. Publieke omroep versplinterd..onherkenbaar enz. En náást de karakteristieke Koppen die zo langzamerhand lijken uit te sterven…maak maar eens een lijst van overleden “characters” van zeg de afgelopen 5 jaar (Vinkenoog, Chabot, Deelder…meer schieten me er zo gauw niet te binnen) opgeteld bij de verprostitutionalisering van de publieke omroep: What’s left. Mensen die Vooruit denken…uit kunst, literatuur, muziek, e.d…ook al is het op het eerste gezicht allemaal onzin. “Moet dat dan..al die leipo’s op tv” Ja dat moet!..op tv bereikbaar…met name voor het gewone volk. Met nadruk! “Van het padje” zeggen de conservatieven dan..wegwezen. En alles lijkt vast te zitten in het stramien van netmanagers op hun beurt weer in het gareel van adverteerders. Geen plaats of kansen meer voor mensen die op een ongewone manier onbetreden paden willen betreden. Lijkt.

  Harry de Winter kreeg e.e.a. niet rond helaas. Eén avond verdieping..ruimte voor een lang gesprek. Maakt niet uit wie/ waar/ hoe. Op e.o.a. net. Ergens. Zie ook min-of-meer klaagzang Rottenberg bij DWDD en Freek de Jonge bij Kneevel & v.d. Brink. Was recht in de roos. “Jajaja…nú weten we het wel”. Gaat dat Portugeesche Oorlogschip (lingovrouwtje met wankelloopje) Freek een beetje de les zitten lezen dat ie zo negatief zit te jammeren. En breekt een wanhopig ogende Kneevel “het gesprek” fluks af met een YT- filmpje van alco David Hazelhoff. Tis me wat.

  Hoe zout wilt U het hebben.

 12. 44

  Ik ben verstommelingd het moment ik een televisietoestel aanzet.
  Brallende nitwitterij voor kleuters, dat is het zo een beetje? Vooral van de Man in De Straat, krijg ik koortsblaasjes van.
  Doet helemaal denken aan de beknutteling die een religoot aan een weldenkende wil opleggen: plots moet je je buigen naar een standaard die zich in een prematuriteit bevindt.
  Soit.
  TV, GJ Dröge. Ik drink een rosé’tje op de man.
  En ploeg verder met m’n Sargassostuk.

 13. 46

  44bis : of neem nou die docu’s waarin ze historische taferelen “re-enacten”. Beledigend ! Behalve sport en comedy, and a few good films, is tv niets dan ergernis !