1. 4

  Vast een actrice of presentatrice in de VS. Maarja. De Soto heeft wel een mooie fotoreportage gevonden hoor, als het een artikel was zou het saai zijn maar die foto’s spreken wel boekdelen.

 2. 6

  @5: Ah dankje. Ik kwam niet verder dan baby, posh en sporty. En ik wist zeker dat het niet posh was (want das mevrouw beckham) en ook niet baby (want dat was die blonde, die inmiddels wat kilootjes heeft gewonnen).

 3. 7

  @3
  Ik denk dat #2 heel goed weet wie ze is en ik vraag met hem Who the fuck is Geri Halliwell..

  Inderdaad: een komkommer.

 4. 9

  Wat HansR zegt.

  @3: Sporty was Mel, de enige leuke. Niet dat ik daarvan de relatie perikelen van wil lezen in de Waan, trouwens.

 5. 12

  @11: Nu je het zegt, als je die foto’s bekijkt, kan het net zo goed een heel ander verhaal zijn geweest: Hij keek naar die stoere Ferrari, zij ziet dat, zegt dat ie het niet in zijn hoofd moet halen van haar geld er eentje te kopen, hij zegt dat ie er toch wel eentje verdiend heeft voor zijn diensten en zij eindigt met geen gedacht van!

 6. 15

  @7: Nu ik erover nadenk, vind ik de vraag toch wel vreemd als hij het antwoord kent. Dan weet hij toch ook wel dat elke scheet van haar voor de Engelse versie van Story en Privé de komende decennia belangrijk blijft. Ik bedoel, denk aan Patty Brard, die bij een Nederlands meidengroepje zat en 30 jaar na de hoogtijdagen daarvan nog wekelijks de roddelbladen haalt.