GeenStijl… Zucht…

Een paar maanden geleden introduceerde GeenStijl haar “linkse geweten”. Logger “Lucas de Linkse Lul” nam plaats in de redactie. En hij was links. Linkser dan “Maorijnissen”. En vaak met intelligente stukken onderstreepte hij dat. Maar nu niet meer. Meneer is “om”. Lucas is zogenaamd gevallen voor het geld nadat hij zag hoeveel hij kwijt was aan belastingen.

Sorry GeenStijl, maar dit gaat nergens meer over. De lezers worden gemanipuleerd waar ze bij staan. Het beangstigende is dat 90% van de bezoekers dat niet door lijkt te hebben… In het verleden hebben jullie laten zien dat jullie intelligente mensen waren, met een goed onderbouwde mening. Willen jullie voor dit klootjesvolk schrijven? Genieten jullie van je macht over het Nederlandse uitschot? Die wereldheerschappij is een leuke grap, maar wat willen jullie ECHT bereiken met je weblog?
Op deze manier zakken jullie namelijk langzaam weg in een moeras dat jullie voor jezelf gecreëerd hebben.

 1. 1

  Dus die Lucas was gewoon een tijdelijke “grap” van de GS redactie (ik volg GS niet echt, en wel om dit soort dingen)? Een door hen gespeelde acteur dus eigenlijk?

 2. 5

  Ik heb een traumatische jeugd achter de rug, streng gelovige pa, jarenlang verplicht misdienaar geweest en óók nog eens misbruikt door de pastoor, afin je weet wel.
  Negen jaar geleden ben ik met therapie begonnen en het eind is nog lang niet in zicht.
  Wel heb ik al grote vooruitgang geboekt.
  Mijn huidige therapeut stelde een paar jaar geleden voor om te gaan reagluren op GS.
  Het is een soort van therapeutisch experiment.
  Binnenkort volgt de evaluatie, en als die positief uitpakt gaat mijn therapeut al zijn clienten laten reagluren op GS.

  Kortom, GeenStijl heeft ook veel goeie kanten hoor.

  Bert

 3. 6

  Tja, links is nog steeds niet in he. Dat al die mensen die anti-links zijn zelf geen groot industrieel zijn, maar gewoon werknemer hebben ze nog niet door.

  Teveel mensen denken omdat ze in een pak lopen en een lease auto hebben ze ineens rechts moeten zijn. Geen Stijl is alleen maar uiting van wat al langer speelt.

  Verder absoluut niet mijn soort weblog.

 4. 8

  Lieve Bert,

  Je weet wel? Nee, lieve knul, daar weet ik gelukkig niets van.
  Heb wel énorm met je te doen.
  Maar, zeg eens, wat is dat nou voor een therapeut die jou los laat in die meedogenloze omgeving? En reageer je op GS onder zijn begeleiding of mag je dat zelfstandig?
  Wens je in ieder geval veel sterkte, en laat me even weten als je de resultaten van de evaluatie hebt?

  Met vriendelijke groet….. jawel,
  Wim

 5. 9

  GS had vrij lang een reageerder met de naam Lucas de linkse lul. Zag er niet fake uit. En waarom mag iemand niet van standpunt veranderen?

 6. 10

  @Kalief: Dit gebeurde zo opzichtig. Hij ging van de ene kant opeens compleet over naar de andere. Natuurlijk mag iemand van mening veranderen, maar zijn switch was wel heel radicaal, zonder enige echte aanleiding van de ene op de andere dag.

  En waarom reageren we eigenlijk op een artikel van ruim een jaar oud?

 7. 14

  En daarbij, op het moment dat hele volksstammen klakkeloos aannemen wat er in media zoals GeenStijl wordt gezegd vind ik het belangrijk dat daar tegen geageerd wordt.