GeenStijl polst achterban

Het ziet ernaar uit dat nieuwe verkiezingen er in rap tempo aankomen. Hoog tijd voor een betrouwbare poll. Weblog GeenStijl, de maatschappelijke barometer bij uitstek, deed een onderzoek onder haar bezoekers (11716).
Resultaten: 1. Groep Wilders 2. GeenStijl 3. VVD 4. PvdA 5. SP
Kijk voor meer resultaten op: De GeenStijl Verkiezingsuitslag
[..zou van Mierlo eigenlijk GeenStijl lezen ?]

 1. 1

  Maar toch, ze halen politiek weer naar de burger toe. ofzo. Opmerkelijk dat die wilders daar veel haalt, de meest smerige op de persoon zaken over geertje toch op geenstijl gezien. vechten tegen de bierkaai. Wanneer komt hier dezelfde poll?

 2. 3

  Een marketing-bureau van een krant met een eigen website en een achterban met het ‘gesunde volksempfinden’ in de kamer. Dit kan nog leuk worden met de volgende verkiezingen.

 3. 4

  gut, dat de sp tot een legitieme keuzefactor is gebombardeerd en meedeed in hun polletje daarzo..dacht dat het saneren en ongrondwettelijk verklaren van de democratie hun kracht was, meer autoriteit aan de verrechtsing en het autonome gedepolitiseerde individu. Eigen onderbuik eerst enzo.

  GS, de dwazernij ten top.

 4. 5

  Jammer, lijkt mij leuk zo’n poll. vervang geenstijl wel door sargasso en kijken of hier ook wildersadepten zitten. Of toch een beetje bang dat wilders/vvd/cda hier wint? Zou wat zijn, sargasso blijkt rechts onderbuikbolwerk vanwege vele lurkers. ik wil het weten!

 5. 6

  We hebben ooit een poll gehad, waar we van alles en nog wat mee hebben onderzocht. Maar dan toch met name de persoonlijke affinitiet met Sylvie Meis en Senseo koffie, meerdere malen zelfs.

  Ikzelf ben een groot voorstander van een poll, maar ik ga niet over de technische implementatie. De technici hebben mij verzekerd dat de implementatie van een poll een hell of a job is . En vandaar dat ik de EU-subsidie van 1,3 miljoen euro afwacht.

  Maar zeker weten dat hier veel onderbuik-lurkers rondhangen die destijds wel de moeite namen om de poll te bedienen.

 6. 7

  Scrolt u maar even door het archief op zoek naar de titels die eindigen op “-Poll” . Er zijn hier belangrijke vragen aan de orde geweest zoals:
  “welke politieke partij herbergt de meeste hoerenlopers?”
  “drinkt u filter of senseo?”
  “gaan ‘we’ het redden tegen de Schotten?”
  “bent u voor of tegen hoofddoekjes op school?”
  “waar zit Osama?”

 7. 8

  @ JandeVries
  geenstijl.nl goed voor politiek? Niet echt. Ze verschuilen zich achter hun nickname, en durven niet zelf politiek stelling te nemen.

  Ik ben het eens met nove, het zijn boze blanke mannen met een te grote onderbuik.

  mmmm, dat pleit toch weer dat GW eerste is, en niet GS ;-)

 8. 10

  @st. maarten, volgens mij was die hoaxha op tv allesbehalve blank en dikbuikig. maar slank en donker. Dat ze geen stellingnemen lijkt me bewust marketingtechnisch. Je verliest zo een deel van je lezers. ik zeg ook niet dat ze goed zijn voor de politiek, daar hebben ze geen zak mee te maken. maar als discussie en geblaat over actuele politieke zaken vind ik het bij vlagen zeer vermakelijk, ook al is het 99,9% geblaat dat veel te serieus wordt genomen.