1. 4

  Maar zeker niet slechter.

  Als één van de belangrijkste spelers in de blogosfeer iets doet dan mag je daar toch wel over berichten?

  Nu is Sargasso trouwens het enige weblog dat “iets” met tv gaat doen. :-)

 2. 10

  O…aanvankelijk i.p.v. ”Staat van verwarring zeker”. Ja ach…”spek & bonen televisie” vervangen door “blaas uit je reet- TV”….”Hee!..d’r zit een knop op je teevee”…..

 3. 11

  tttssss, chickens! GS doet grote boehoe dat ze niet vanaf de eerste seconde primetime mogen. Een halfuurtje later liggen alle reaguurders natuurlijk al in bed. /sarcasm

 4. 13

  De eerste poging om iemand anders – in casu de netcoördinator – de schuld te geven mislukte omdat ook de GS-bezoekers de filmpjes drie keer niks vonden, maar ze blijven het dapper proberen. Nu is het weer iemand anders die in zijn eentje schuldig is voor het mislukken van het toch zo gehypte programma. En de anders toch zo kritiekloze GS-reaguurders trappen ook dáár niet in.

  Zullen we een pooltje beginnen hoe lang het duurt voor GS B.V. wordt opgeheven?

 5. 14

  Zo snel zal GS niet ter ziele gaan hoor, anders had SBS6 intussen ook wel op zwart gestaan. Overschat niet de goede smaak van het volk.

 6. 15

  eMphase: doe ik ook niet. Alleen begint GS wel steeds meer gedrag van oude media te vertonen, alleen stukken beroerder. Verrassen kunnen ze bovendien niet meer, alleen zichzelf herhalen.