GeenCommentaar gaat iets nieuws doen (met Spits!)

,

Vandaag om 12 uur gaat de nieuwe site van SpitsNieuws live. Dat feit an sich zou over het algemeen geen reden zijn voor een stukje, we hebben over het algemeen niet zoveel op met dat gratis blaadje. En andersom ook niet, getuige het feit dat kliks die vanaf onze voorpagina op de site van Spits komen linea recta naar een niet zo werkveilig filmpje op GeenStijls dumpert worden doorgeleid (update: nu niet meer!). 

Maar dat gaat allemaal veranderen (schijnt), en elders was het al bekend. Vanaf vandaag doen wij mee aan Kruisvuur, een online debatplaats waar een aantal Nederlandse blogs – Sargasso, Retecool, De Dagelijkse Standaard, De Jaap, Wij Blijven Hier en wij – elkaar met woorden zullen bevechten. Drie keer in de week zal er een stelling worden gedeponeerd, waarvan het voor en tegen door twee blogs zal worden beargumenteerd. De lezers van SpitsNieuws kunnen vervolgens onder de stukken reageren en stemmen met welke argumentatie ze het eens zijn.

Gezien de achterban van SpitsNieuws verwachten we de stelling niet vaak te zullen winnen, maar dat weerhoudt ons er vast niet van onze superieure zuurlinkse hippie-opinies via een achterdeur toch op te dringen.

Zoals wij altijd al zeggen: wereldheerschappij! Oh, wacht… Onwijs te gek, man!

Update: Het is Spits vandaag niet gelukt hun nieuwe site online te krijgen. Morgen weer een dag.

Reacties (4)

#1 Martijn

Waar moet je klikken voor Kruisvuur? Kan het zo snel niet vinden…

  • Volgende discussie
#2 Joost

De nieuwe site is nog niet live. Ik denk dat ze wat vertraging oplopen :-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bookie

Al jaren online:
http://kruisvuur.nl/

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Joost

Ja, zo ken ik er nog wel een paar. Kruisvuur.nl was eerder dan crossfire op CNN?

  • Vorige discussie