1. 4

  ….en dit was dus de eerste keer dat ik iets heb gezien van het programma. Heb het tot nu toe weten te negeren.
  OMG
  Dus hier kijken echt veel mensen naar?
  Voor hun lol?
  En die mensen hebben ook nog een eigen leven?

 2. 5

  De maximale straf op aanranding is 8 jaar cel.
  De overheid heeft ook een campagne lopen tegen huiselijk geweld.
  Nu kan Balkenende dus de wet, het nut van die campagne en zijn normen-en-waarden in daadkracht omzetten. Of kan alleen het slachtoffer een aangifte doen die tot vervolging leidt?

 3. 6

  Ik denk dat jullie even vergeten dat “De Gouden Kooi” 1 groot toneelstuk is. Zou mij niks verbazen als dit allemaal in scene is gezet. Alles voor de kijkcijfers, toch?

 4. 8

  Wat een ongelooflijke bagger.
  Kijken daar echt mensen naar?

  Helaas niet meer:
  Tien: de grote verkrachtingsshow…

  En ik maar denken dat de Chinese tv slecht is.

 5. 9

  Ik vind dat justitie niet moet wachten totdat er aangifte gedaan word, aangezien die toch niet gedaan word want dan kan ze meteen der biezen pakken.
  Het staat allemaal op tape, dus vervolgen die handel.
  Dit was gewoon pure aanranding!

 6. 10

  Wat mij verbaast is dat hier strafrechtelijk en politiek gezien niets anders aan gedaan wordt dan roepen dat het schandalig is. Als je dit buiten de camera’s om doet wordt je gewoon vervolgt voor aanranding. Sinds waneer kan je met iets wegkomen als je het maar voor de cammera’s doet?!

 7. 11

  Het is toch rond uit belachelijk dat dit wordt uitgezonden. De kinderen op school wordt geleerd dat pesten niet hoort en hoe je anderen er fysiek en mentaal mee kapot maakt. En dan krijgen ze zo’n voorbeeld van volwassenen!

  Ze moeten zich schamen dat ze dit durven uitzenden, dit is gewoon walgelijk!!

 8. 12

  @11, Als je het specifieke fragment bedoeld, ze hebben het niet uitgezonden. Het is via youtube, enzo uitgelekt. 10 had het proberen te verstoppen door het juist niet uit te zenden.

  Als je het hele programma bedoeld. Volledig met je eens!

 9. 13

  Hierbij wil ik graag reageren op de uitzending van 23-7. Als volwassen vrouw ik krijg ik het schaamrood op mijn gezicht als ik zie hoe de dames zich ik het huis gedragen. De manier waarop Natsia zich aan kijker presenteert laat zien dat ze niet zo slim is als dat ze wil overkomen. Het is dan ook ronduit belachelijk dat zij mensen op hun uiterlijk aanspreekt en kleineert terwijl zij zich op div. plaatsen heeft laten liften en er niet mooier op is geworden. Iemand moet mooi van binnen zijn om dit te kunnen uitstralen! helaas kan zij dit niet ondanks de div. pogingen om dit doel te bereiken. Ik hoop dat Huup en Lieke het getreiter overleven. Blijf knokken.