GC loves Lurkers

Dit is een oproep aan alle zwijgzame lezers.

Dus eigenlijk is dit een oproep aan alle onbekenden, aan onze ouders, ooms en tantes, oud-studenten, verre kennissen, nichten en neven, toekomstige werkgevers en ex-collega?s. Aan alle toevallige passanten en stille aanbidders, aan de verlegenen en de digibeten, aan iedereen die reageren maar stom vindt, aan iedereen die niet durft, iedereen die niks te zeggen heeft en iedereen die GeenCommentaar.nl leest.

Maak u niet bekend. Vertel de GC-redactie voor één keer niet dat u meeleest. Klik op het woordje ?reacties? onderaan dit stukje en zeg niets. Geencommentaar.nl wil niets weten van uw van hobby?s en andere geheimen.

Volgende week gaat namelijk de officiële lurkingsweek van start. Op initiatief van GeenCommentaar.nl staat volgende week in het teken van het in de schulp blijven van stille meelezers, de zogenaamde lurkers. Voor meer uitleg over lurken, zie hier het stukje in Wikipedia over lurkers.

Weet u niet of u een lurker bent? Welnu, dat is gemakkelijk na te gaan. Leest u mijn weblog of andere weblogs zonder u ooit te mengen in de reacties? Vindt u reageren stom? Weet u niet eens hoe dat moet, reageren?

Grote kans dat u een lurker bent.

In dat geval: doe mee! Houdt uw identiteit geheim! Alstublieft? Onze dank is groot.

Aan andere webloggers: neem dit initiatief over. Doe mee aan de I Love Lurkers-week. Jat de door de GC-redactie vervaardigde banner, zet ?m op uw website en roep uw lezers op tot maskering en zelfreflectie. Give them hell!

?

Disclaimer: deze actie heeft niets te maken met deze actie.

  1. 1

    Ah! Altijd moeilijk, die Lurkers. Ze reageren niet, maar leveren wel geld op. De reageerders reageren wel, maar klikken nooit op banners.

    Maar stiekum heb ik toch liever reageerders :-)