GC-café helppagina

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Het gebruik van het GC-Café is niet ingewikkeld. Hieronder een korte uitleg van de diverse functionaliteiten.

De TV
Selecteer een kanaal, en klik op “Zap!”. Het kanaal wordt vervolgens ingeladen. Heb even geduld, want het kan soms even duren voordat het kanaal verschijnt.

De chat
In de chat kan je alles kwijt wat je wilt. Vul het onderaan in, druk op enter en iedereen die op de pagina aanwezig is (en via twitter meekijkt) krijgt jouw tekst te zien. Het is ook mogelijk smileys toe te voegen. Hieronder een lijst met de mogelijke smilies en de toetsencombinaties waarmee je ze kan invoegen.

= ‘:twisted:’
= ‘:cry:’
= ‘:'(‘
= ‘:shock:’
= ‘:evil:’
= ‘:lol:’
= ‘:mrgreen:’
= ‘:oops:’
= ‘:roll:’
= ‘:?’
= ‘:D’
= ‘8)’
= ‘:x’
= ‘:|’
= ‘:P’
= ‘:(‘
= ‘:)’
= ‘:o’
= ‘;)’

De sectie “Elders op GeenCommentaar”
Deze sectie bevat een lijst met de laatste artikelen van GeenCommentaar. Klik erop om ze te lezen. De artikelen zullen in een nieuw scherm (of tabblad) openen.

Twitter
Als het GC-café officieel open is zal de koppeling met Twitter worden geactiveerd. Dit houdt in dat alles wat in de chat wordt gezegd wordt doorgestuurd naar Twitter, via de gebruikersnaam “gccafe“. Mocht je geïnteresseerd zijn in de discussies, volg de gebruiker dan en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Daarnaast zal iedereen die de gebruiker gccafe volgt op zijn of haar beurt ook weer gevolgd worden door onze bot. Wil je vanauit Twitter iets versturen naar de chat, twitter hetgeen je wilt zeggen, met daarvoor ‘#cafe’. Het wordt dan automatisch opgepakt en in onze chat geplaatst.

De commentaren worden eens per minuut opgehaald van twitter en andersom. Als je vanuit twitter reageert duurt het dus even voordat je je bijdrage ziet. (max. 2 minuten)

Naar het GC-Café.

Reacties zijn uitgeschakeld