1. 1

  Da’s geen draai, da’s een slimme zet: hoe kun je anders Jeanine Hennis en Fred Teeven vredevol laten samenwerken zonder ongeloofwaardig te worden? ;)

 2. 3

  BULLSHIT zij is een Teeven adept. (zie pauw en witteman)

  Ik geloof geen enkele partij op dit punt behalve de piratenpartij, en daarom zal ik daar op stemmen.

 3. 5

  Dus eest helpt de VVD actief mee om de privacy te verkleinen om nu opeens vóór privacy te zijn? Ik geloof deze partij van geen kant, ze hebben wel vaker laten zien zaken in woorden te belijden en niet in daden.

 4. 6

  @weerbarst en @JW: Er zijn veel mensen binnen de VVD die heel erg veel moeite hebben met de koers van Teeven op dit punt de laatste jaren.
  Maar dit gezegd hebbende, val ik ook in de groep “eerst zien, dan geloven”

 5. 7

  Het is inderdaad een forse draai (daar gaat je hele draaiboek strategie Rutte), maarja, beter ten 99% gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Speculatie over het hoe van deze zeer ongeloofwaardigeverwachte draai: Jeanine heeft Fred tot SM verleid, het opgenomen en dreigt met gelijke munt terug te betalen als Teeven doorgaat met het oprollen van privacy.

 6. 8

  Mijn gok: VVD heeft dit nodig als enige geldige en breed gedragen argument tegen rekeningrijden de komende tijd maar daarna zal de privacy direct weer uit de VVD-terminologie verdwijnen met als ideaal een politiestaat.

 7. 9

  #8: Inderdaad, en om de vraag ‘Gaat de VVD werkelijk een draai maken op het punt van privacy?’ te beantwoorden: de VVD zal weer draaien.