1. 5

  Gronk, dat doen mannen toch ook? Volgens mij zijn de meeste mensen sowieso doodsbenauwd om af te wijken van het gemiddelde, of van één of ander voorgeschreven “ideaal”.

 2. 8

  Je wordt doodgegooid met pseudo-wetenschappelijke psychoevolutionaire bullcrap. Sexuele selectie enzo. En dan blijkt dat vrouwen d’r helemaal niet zo uit willen zien als mannen willen, zodat ze de ‘optimale partner’ kunnen vinden, maar vooral als vrouwen vinden dat ze er uit moeten zien.

 3. 9

  Correct, Gronk, lijkt me een waarheid als een koe. Maar daarom kon ik je vraag in #6 ook niet helemaal plaatsen.

  En nogmaals, wat je beschrijft is geen unieke eigenschap van vrouwen want mannen doen het ook. De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn veel kleiner dan we soms (willen) denken.

 4. 10

  @8:
  Je moet je toch een beetje kunnen meten aan de concurrentie.. Dan is andere vrouwen observeren helemaal zo onlogisch niet?

  Teleurgesteld dat vrouwen niet met vragenlijstjes bij je aan de deur komen?

 5. 13

  @2 @3 hap :)

  Ik vind het een mooi initiatief – omdat vrouwen inderdaad andere vrouwen kopieren, en denken dat een modellenlichaam de norm is. Van mij mogen ze het grote boze internet volgooien met dit soort foto’s.

 6. 14

  er was toch zo’n onderzoekje waaruit bleek dat vrouwen vaker naar vrouwenborsten kijken dan mannen? en dat de borsten ook het eerste is waar ze naar kijken en mannen eerst naar t gezicht? als de borsten niet zichtbaar zijn, kijken vrouwen naar de schoenen en mannen naar de billen? (stond wel op gs dus t zal wel niet waar zijn :-) )