1. 1

  Holy fuck die auto op de Mauritskade die staat midden op de rijbaan, waarschijnlijk zat er dus nog een besturder in…
  [img]http://www.nu.nl/img.db/949189+s(350!x248!)[/img]

  (bijna dezelfde plek waar destijds Mohammed B. werd neergeknald)

 2. 6

  Kom net van de weg af. Wat een ramp. A2 afgesloten. Binnendoor naar Vinkeveen om alsnog de A2 naar beneden te nemen. Dan heb je wel even een uniek uitzicht, een lege A2 tijdens de spits.
  [img]https://sargasso.nl/wp-content/uploads/2007/01/navinkeveen.gif[/img]

 3. 13

  @steeph,

  Daar hebben wij in Abcoude dus erg veel last van gehad, van dat sluipverkeer. Vooral omdat er maar één route door het dorp is….

 4. 14

  @boog: weet ik. is aan beide zijden van de a2 een groot probleem. Ik werk al jaren af en aan in amsterdam en weet er alles van. Dit keer kwam ik vanaf schiphol. Zag toen al gebeuren dat de a2 dicht ging (of moeilijkheden zou geven) en ben over uithoorn gegaan. Ook niet leuk voor die mensen daar. Maar ik moest een afspraak bij de kaakchirurg halen.
  Normaal sluit ik gewoon aan op in een van de files.

 5. 15

  In Uithoorn is het nog enigszins acceptabel omdat er relatief weinig bebouwing direct aan de Nxxx ligt.

  In Abcoude is het een smalle en bochtige dorpsstraat waar ook alle winkels aanliggen, en met veel fietsers op de rijbaan. (is dan ook 30 km zone)

  Ik heb de sterke indruk dat sluipverkeer door dorpjes en over pitoreske dijkjes sterk is toegenomen sinds iedereen zo’n tomtomding gebruikt.

  De vloek van technologie…

 6. 16

  @boog: praat me niet over de tomtom. Ik woon ook aan een sluiproute. Dat merk je duidelijk als er op specifieke plaatsen een lange file staat. Komen er ineens vrachtwagens door de straat (die er nauwelijks door kunnen).