1. 2

  De gezichten, Polen/Russen of Amerikanen ? Niet mager en goeie kleren, Amerika dus. Amerika, blank en niet arm, dan geen beknotting, halfslavernij, uitzichtloosheid om het leven mee te beginnen. En de commentaren van het meissie dat haar echte liefje al heeft (en die gaat het wel maken) wijzen naar hi-there-soooo-cute.

  Ik zie geen tristesse, eerlijk niet.

 2. 9

  sorry mensen wie het weet mag het zeggen……. bovenstaande waren testen overigens……. ik heb html uitgezet maar die doet het nog steeds maar verknoeid zo te zien kennelijk niet langer de layout in combinatie met de recent comments functie…………

 3. 10

  dus ik laat het maar zo…….. ik geef t op eigenlijk zeg maar stiekem…….. wat ook leuk is ik heb die statisticeer plug in uitgezet die zogenaamd de site sneller maakte…… maar volgens mij is de site weer sneller nu ook die plug in uit is…….

 4. 31

  It’s weird to think that first quarter is over. Which means we’re 1/2 way done with first semester. Which means we’re 1/4 of the way done with the year. Hang in there, guys. ha