Fotos des Tages | In Flight

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

chinese-boervliegt
Een buurman kijkt toe hoe Wu Zhongyuan: een Chinese boer van 22, zijn vliegmachine uitprobeert. De overheid verbood Wu uit veiligheidsredenen om nog verder te experimenteren. Ter viering dat het vliegtuig nu alweer meer dan 100 jaar bestaat is hier een mooie serie nieuwsfoto’s van recent vliegende machines, voor alle oud KIJK-lezers met onvervulde jongensdromen: In Flight – The Big Picture

Reacties (3)

#1 Wilbur Wright

Mijn broer Orville en ik vlogen al in 1903 dus hoe je erbij komt dat het vliegtuig “bijna 100 jaar” bestaat, snap ik niet helemaal. [edit: ja ja aangepast]

  • Volgende discussie
#2 zmc

“A hundred years ago, the only question the Wright Brothers had to ask was, ‘can we?’ Today, all these people are really asking, ‘will we be allowed?’”


Jon Kutler

(hoewel ik het gevoel heb dat de uitspraak oorspronkelijk door iemand anders is gedaan?)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Sil

Ik surfte laatst langs een Flyke, daar ging mijn kijklezershart sneller van kloppen.

  • Vorige discussie