1. 5

  ’t Is het eerste dat ik ervan hoor, of zie..
  Daar moet je vooor op Sargasso zijn natuurlijk (!).
  Dat geeft te denken, de dag dat de dollar valt .. Met wat ga je ginds dan nog betalen ? Euro’s ?

 2. 6

  @5: Als de euro niet mee valt dan. Bij de huidige crisis lijkt het er eerder op dat de euro valt. Kijk hoe de euro valt tegenover de dollar in een paar maanden tijd.

 3. 11

  De wereld op z’n kop Meneer Stift! U jat en verwijt mij?! Timestamps inderdaad, zeggen alles.

  Maar het kan natuurlijk ook dat u buiten Sargasso om deze kostelijke Zimbabwaanse fotofeuilleton heeft gevonden. Alhoewel u eigenlijk al uw interessante ideeën en topics hier haalt niet waar collega?

 4. 16

  I stand corrected. Mijn RSS poepte het Sargasso-bericht vanochtend om 11:15 uit. Vandaar. Pritt verklaart bij deze: Carlos was eerderder. Vanmiddag om 17:00 geef ik een rondje in Dauphine. Maak daar Vrankrijk van.

 5. 18

  @ Pritt doe maar een watertje, drink namelijk alleen een gezellig drankje met vriendelijk, sociale en humorrijke mensen. Bij voorkeur vrouwen. Dus als Kittekat niet komt mag je zelf mijn watertje opdrinken.

 6. 19

  Heren, Heeren ook..U draagt toch al een tijdje een lange broek? Zelf vind ik Pritts 16 eerlijk en met humor.

  *fluistert* mr dick ‘bij voorkeur vrouwen’ in kombinatie met uw nick vind ik ook humor :)

 7. 20

  Vreemd dat mijn reactie op 19 niet is doorgekomen.

  Zal ik zelf wel verkeerd hebben gedaan. De kern was in elk geval dat een leven zonder “humor” idd onvoorstelbaar is.

 8. 21

  sterke kern.

  “humor” vind ik een van de opmerkelijkste stromen in ons brein, kompleet nutteloos, net als muziek b.v. en daarom zo hoogstaand.

 9. 23

  Terwijl ik kook denk ik het ineens te “weten”. Je kunt met je gevoel van humor laten zien hoe “slim” je bent en dat is een eigenschap die bijdraagt aan overleven. Soortbehoud. Wat vind u/jij?

 10. 26

  Die zou ik niet doen 24. mutsen die na een geintje al de benen spreiden zijn vaak z**dcontainers. Ach, je kunt dan wel met humor in een ander komen, dat dan weer wel.

  Sorry 22, ik kook nooit. Maar humor als middel om te laten zien hoe slim je bent, herken ik niet. Nogal haantjes-achtig?