Foto des Tages – Wereldrecord


Hallo hier uw gemarginaliseerde margelogger drs Boobelino de Soto. Ik zat zo te denken: iets met Unicef, iets met het Zuiden, iets met overbevolking en gezondheidszorg, iets wat puur natuur is maar wat bepaalde mensen in het openbaar zouden willen verbieden. Dat is wel iets voor Sargasso! Maar het blijft wel vrijdag… Up to 4,000 mothers in the Philippines have taken part in a nationwide attempt to set a new world record for simultaneous breast-feeding (BBC) & Image of the Day. Toch maar mooi gelukt!

 1. 1

  Hulde! Zouden ze in Nederland ook vaker (en langer) moeten doen. Minder allergieën en astma, betere ontwikkeling van het kinderbrein, minder kans op MS, diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, hoge bloeddruk.

 2. 3

  & als beloning kregen ze allen ’n paar schoenen van Imelda. (Ook een goede foto in de categorie ‘vind het blondje’ trouwens…)

 3. 6

  Met / zonder geur, dan.

  Mellonsmellonous …nog altijd een van de mooiste woorden die Joyce bedacht (“Ulysses”, voorlaatste hoofdstuk).

  Ceterum quite eens met #4.

 4. 7

  Uit hoeveel bladzijden bestaat Ulysses eigenlijk, S’z? Ik vraag het omdat ik op dit moment op een kwart van een monster van bijna 1.200 bladzijden (en 46 regels per pagina) zit. Echter, niemand noemt ‘mijn’ boek als Olympisch …

 5. 10

  @S’z
  Ja, die verborgen tip om Ulysses uit te lezen is OK. Contextueel en intuïtief begrijpen van een vreemde taal. Een van de meest vreemde leeservaringen ooit. Wat een boek. En die laatste bladzijde… Oh, die laatste bladzijde!

  YES!