1. 4

  Las ik toch meteen dat ze veroordeeld was tot het dragen van die jurk: Dat zou wel interessante jurisprudentie hebben kunnen opleveren…

 2. 5

  Stel je voor dat toeristen na het zien van een Thaise in zo’n zondige jurk ineens op het idee komen om eens wat geraniumbakken uit te komen mutten in Thailand. Meteen het hele imago van dat land naar de kloten (no pun intended).

 3. 8

  @larie – Volgens mij is de mens door de eeuwen heen nooit vies geweest van een beetje bloot, met uitzondering van het Victoriaanse tijdperk. Maar dat is dan wel weer in mijn beperkte westerse inlevingswereldje.

 4. 19

  Volgens Wiki is in Thailand de overheersende religie: Theravada
  Het Theravada (Pali, letterlijk ‘Traditie van de Ouderen’) is de traditie die de oorspronkelijke boeddhistische leer en conventies navolgt.

  Maar: A military junta overthrew the elected government of Thaksin Shinawatra on 19 September 2006. The junta abrogated the constitution, dissolved Parliament and the Constitutional Court, arrested several members of the government, declared martial law….The junta censors the media and has been accused of several other human rights violations.

  Kamasutram, generally known to the Western world as Kama Sutra, is an ancient Indian text on human sexual behavior, widely considered to be the standard work on love in Sanskrit literature.

  India: Four major world religions, Hinduism, Buddhism, Jainism and Sikhism originated here, while Islam, Christianity, Judaism and Zoroastrianism arrived in the first millennium CE and shaped India’s variegated culture.

 5. 20

  Thailand, dat is toch dat land van “suckie, suckie, five dollar”? Waar je voor omgerekend 50 eurocent zonder condoom de hele nacht van bil kan gaan met een 12 jarig meisje dat door haar familie verkocht is aan de een of andere pooier? Het zou geweldig zijn als de regering dat eens zou aanpakken in plaats van over een jurk te zeuren die een volwassen vrouw uit vrije wil draagt.

 6. 23

  [img]http://www.pkn.nl/site/uploadedImgs/Tineke_Huizinga(1).jpg[/img]

  lieve @Tineke, zolang jij dit onder ..tot boven gesloten verstaat blijven wij fan.

  Ik heb de indruk dat inmiddels je wat aan frisheid en spontaniteit hebt ingeboet, maar ja boven de 45 is onze leeftijd ons nu echt parten gaan spelen.