1. 2

  Is dat zo Praetoriaan, hier is toch duidelijk sprake van een symbiose tussen outcrop en mens waarbij de belevingswaarde de foto tot stand doet komen…of zoiets.

 2. 8

  Bij sociale geografie is het toegestaan om onbeheerst te gaan neuken in het veldwerkgebied. Zo kan ik me nog als de dag van gisteren het veldwerk in Sexbierum herinneren. Cumtsunami’s ten top.

 3. 13

  @praetoriaan: ook goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen? Of bestaat die niet meer?

  Verder ben ik het met je eens: de echte linkse ratten dat zijn de fysisch geografen: allemaal milieumaffia!!

 4. 14

  @Praetoriaan: Inderdaad, ik kan me nog herinneren dat ik maandenlang de doos van een bejaarde vrouw moest uitwonen, om voldoende gegevens te krijgen voor een statistische regressie.

 5. 15

  fysische is geografie vele malen leuker dan Geologie alleen al omdat er vrouwen rondlopen. Bij geologie lopen er alleen van die petrofielen rond die geilen op zulke idiote foto

 6. 16

  Oh wanneer dan? in lichting 90-94 was 45% vrouw op de Vu bij aardwetenschappen en veelal boeiende tot zeer boeiende types trouwens, een soort stoere vrouwelijkheid..oef. Overigens, petrologen vindt je vrijwel altijd achter de Mic met gekruiste nikols, zie je niet zo vaak in het veld.

 7. 17

  ben zelf van 96-00, blijkbaar een slechtere tijdperk…en als je met boeiende types vrouwen bedoelt die bezig waren een traumatische ervaring te verwerken bedoelt…(er zaten nogal wat

 8. 21

  @dr Banner: geovusie…ahh, nog steeds even prettig zie ik, alweer 10 jaar geleden. Had en heb een geheel andere kijk op de vrouwelijke medestudentes blijkbaar, ik had respect hoe geologische veldwerken, die veel van je eisten, door de studenten, ongeacht gender, werden uitgevoerd.
  Bij het doorbladeren van de aangeboden links denk ik wel steeds…zou die “Banner” zijn? of die.
  Merkwaardige,maar verfrissende, wijze van communiceren is het logwezen eigenlijk. Geen konstante ingevoegd voor een keer, altijd al een hekel gehad aan een “wet” met een konstante, soort van zwaktebod vind ik. De enige konstante is de lichtsnelheid toch?
  Praten met gespleten tong (diverse nicks al naar gelang het moment) is wennen maar een verrijking in naar voren brengen van een standpunt.

  Ach,

 9. 22

  Sargasso heeft haar wortels diep in de aarde.
  @larie u klinkt wat melancholisch – pas op dat de wereld daarbij niet harder door draait dan u zelf doordraait! Je bent vast jonger dan je je voelt!