Foto des Tages – Page 194 Woman

pg194
Page 3 Girl move over! Here is Page 194 Woman! Het glossy blad Glamour deed deze maand iets heel geks: het drukte een foto af van een échte vrouw. Het effect was niet mis: de mailbox van de hoofdredacteur Cindi Leive bezweek bijna onder de mail van enthousiaste lezers. Omdat iedereen wilde weten wie die échte vrouw was wijdde Cindi er een stukje aan: The Picture You Can’t Stop Talking About en citeerde uit de fanmail: “I am gasping with delight…I love the woman on p 194!” “This beautiful woman has a real stomach said one…” then another, and another, andanotherandanotherandanother. Uw eigenste drs bepleit al jaren de meerwaarde van echte vrouwen en is blij met deze steun uit onverwachte hoek.

 1. 1

  Leuk hoor, maar was de Body Shop en Dove ze niet al voor geweest ? Overigens, hoe meer vrouwen, hoe beter. En dan heb ik het niet over anorexia meisjes.

 2. 4

  Meneer de doctorandus, ik vind dit een smakeloos topic. Waarschijnlijk heeft deze jongedame ooit een kilootje of 150 gewogen, is flink afgevallen en heeft daarom een extra huidplooi over. Daar valt door een plastisch chirurg prima iets aan te doen.

  Bovendien een slecht excuus voor lelijke vrouwen om te accepteren dat ze lelijk zijn en er dus niets aan te doen.

 3. 5

  Ze zit gewoon wat voorover, net als bij Herman’s bierpens ontstaat er dan een plooitje.
  Lekker wijf maar in p2p erotica inderdaad al lang normaal. Hoewel het samen met ongeschoren, vaak nog onder fetish miscategoriseerd wordt.

 4. 8

  Leuke vrouw hoor, maar waarom dan toch die foto zo zwaar photoshoppen? Nu is het alsof een normaal postuur wel acceptabel is maar een normale huid niet.

 5. 9

  Ik vind het trouwens een klap in het gezicht van vrouwen die wel hun gewicht onder controle weten te houden, om ze impliciet af te schrijven als nep. Net alsof je pas echt bent als je overgewicht hebt.

 6. 13

  @Bismarck, Kalief en Herman; Vrouwen krijgen zo’n buik ook van iets waar zij uniek in zijn: zwanger zijn en baren. Geen fuck te maken met overgewicht.

 7. 15

  @KJ: Zo’n buik van zwanger zijn? Nou is de omvang van mijn testgroep helaas nogal klein, maar mevrouw zmc was direct na de bevalling alweer zo plat als een dubbeltje hoor… qua buik dan. En dat terwijl ik zo van michelinvrouwtjes hou:-|

 8. 18

  Kom, ironie van Herman en Bismarck is gewoon objectief bewijsbaar hier. Het hier over een lelijke vrouw met overgewicht hebben betekent immers noodzakelijkerwijs dat ofwel spreker’s ervaring met echte blote mensen wel heel erg gelimiteerd is, ofwel dat die ervaring zich beperkt tot mensen van onder de 10. Sluit kort met het gegeven dat vrijwel geen enkele man één van beide omstandigheden om zich heen zou roepen op een openbaar forum en de conclusie dat het bijna niet anders dan een grap kan zijn volgt. Kostelijk, zoals ik al zei…

 9. 19

  @KJ Maar dit is in dit geval niet waar.. Goed het stukje lezen: “The woman on p. 194” is actually 20-year-old model Lizzi Miller Op je twintigste al zo’n rol? Sorry hoor maar dat is inderdaad niet echt gezond te noemen..

  Ter illustratie, vriendin is 33, sport drie keer per week (normaal sporten niet overdreven), we snoepen weinig, eten gezond.. Helemaal strak buikje..

  Tuurlijk heb je mensen met aanleg, maar het halleluja gevoel wat mensen uitspreken, vind ik een excuus zoeken voor slecht eet -en beweeg gedrag.

 10. 24

  Met Photoshop heb je zo langzamerhand net het omgekeerde van “If the truth can be told so as to be understood, it will be believed.” (klikmelink voor bron)

 11. 25

  Wat is eigenlijk een ‘echte’ vrouw? Nogal een geladen, normatieve term. Net zo normatief als datgene waartegen het zich verzet lijkt me.
  Wanhopige symptoombestrijding met een vleugje feminisme is wat ik het noem.

 12. 26

  Michael S.: Een echte vrouw is een vrouw die een kind gebaard heeft en daardoor haar roeping heeft gevonden. Wat voor toegevoegde waarde hebben ze nog meer? Er wordt wel van alles geprobeerd. Toch voelen de meeste vrouwen zich het lekkerst als verzorger. Eerst van de man dan van het kind en later van weet ik wat. Lieve mensen die leven voor anderen. Het doorgeven van de genen. Het genoegen nemen met minder. Ideale mensen.