1. 3

  Klopt Kees, zat al in de pijpleiding van onze taaie interne overlegstructuur, onze redactieBelg (wie anders, afstammeling van die Tien Voor Taal stam onder de Moerdijk) had het ook al gezien.

  Extrapoll optie “blogger dezes niet kan spellen” werd bedacht én weggevetoot door een niet nader te identificeren hoofdredactuer.

 2. 4

  Het klopte wel, want boven de poll stond “het posten van deze foto uit Iran heeft…”

  HEEFT

  In redactiebreedberaad is nu alle onduidelijkheid weggehaald, zodat het ‘om de inhoud’ kan gaan, Togh?!

 3. 5

  {1ste persoon enkelvoud, Kees.
  Maar zo istie goet. Kees kloost.}

  Het is wel sneu: lopen daar beboerka’de dames rond, maar op de plaatjes zien we net alles behalve het enige wat de burka nog toont. Of was dat die ook nog es zonder de mooie ogen?

 4. 6

  Opzich een zedig plan, ik krijg bij het zien van die haarverfdoosjes altijd hele vuige gedachten.

  [img]https://sargasso.nl/wp-content/uploads/2007/08/vman.jpg[/img]
  HaaaveffuhDOOSJES, wat een vies woord hé Mevfouw, vinnu nie ?!

 5. 8

  Deze foto bewijst onomstotelijk dat er een bij benadering 22x grotere markt is voor haarkleuringsproducten voor de vrouw dan voor de man. Aangezien de verschillen in haarstructuur tussen mannen en vrouwen echter verwaarloosbaar zijn, kunnen we concluderen dat het afdrukken van mannen- en vrouwen-hoofden op de verpakking grote nonsens is en hooguit de markting kan dienen. De verkoper heeft dat begrepen en is er wonderwel in geslaagd dit vreemde onderscheid zo goed als weg te nemen. Daarmee heeft hij de potentiele markt voor haarkleuringsproducten voor de vrouw in omvang verdubbeld. Alleen was het plakband na 22 velletjes op. Kan gebeuren.

 6. 9

  Doet mij een beetje denken aan die gereformeerden die met een stift alle ‘stoute’ woorden uit boeken gingen strepen…

  Beetje sneu dus.

 7. 11

  Ik snap iets niet: hoofddoekjes en niqaabs en dergelijke zitten toch over het haar? En hier mag kennelijk alleen het gezicht niet gezien worden? Of is haar los van het hoofd niet verleidelijk ofzo? :s

 8. 12

  lol, ja, 8, wie zijn wij weer als male chauvinist pigs om daar vrouwen onder die briefjes te zien. Misschien zijn het wel heel erg lelijke spoorwegarbeiders, en heeft de spoelinghandelaar een groot ontwikkeld esthetisch besef.

 9. 14

  Eh, moet men uit die twee eerste opties dan toch verstaan dat jullie niet liever willen dan welles / nietes discussies en ander links / rechts dualisme ? That joke isn’t funny anymore, oder ? Coole fotopost, anders, dat wel;

 10. 15

  Nee dat wil ik niet mijn beste S’z. Maar na al die jaren blijf ik mij verbazen hoe je op eendezelfde tekst binnen één thread zowel voor fascist als marxist uitgemaakt kan worden. En er achter hele eenvoudige boodschappen regelmatig allerlei dubbele agenda’s worden geinsinueerd. Met dat fenomeen speel ik een beetje, opzoek naar wat antwoorden.

 11. 19

  Hey Carlos! Ik mis een optie: “Bewijst dat blogger dezes veelteveel met zichzelf bezig is”. Voorderest helemaal toppie hoor. En voor de liefhebbers is hier nog een link over wat anderen van Sargasso vinden (dank Google!). Kan men het eigen zelfbeeld nog wat aanscherpen.

  Overigens zal ik mijn reaguursels alhier denkelijk wat limiteren. Mijn fetish voor feitelijke inhoudelijkheid botst nogal met de zelfreferererende gezelligheid hier, en dat leidt maar tot misverstanden… En ik heb al zoveel goede herinneringen aan deze prachtsite!

 12. 20

  Hey zutman! Heb jij ook maar in de verste verte het idee hoe pijnlijk kinderachtig je bent? Een wijs man zei ooit: “sommige mensen zijn teveel, anderen zijn overbodig.”. Enig idee in welk hokje jij past?
  De enigszins pathetische obsessie die men als bezoeker merkt, van ene zutman die telkens weer over die Grote, en blijkbaar voor zutman, Boze Carlos begint?

  Men – de objectieve passant – zou haast denken dat je ‘iets hebt’ met hem, maar nee, uit eerste hand weet ik dat het niet zo is. Je schijnt enkele stalkerachtige uitingen als bewijs van volwassenheid te aanschouwen, dàt is enkel in je brein, niet, ik herhaal, niet daarbuiten.

  Ik beken: de mare dat je je reaguursels gaat limiteren laat nu reeds vreselijke wonden na, de redactie weent zich een hartaanval, de eerste zorgen worden reeds verstrekt, maar toch: doen, jongen, doen.
  Het is één van die vele, vele stapjes richting opgegroeid zijn, waar je later trots op zal zijn – hopelijk.

  Blij je van dienst te zijn geweest, en doe mama de groetjes. Ze is vast heel lief. Heel erg afwezig geweest ook, maar toch: ze was lief.

 13. 24

  @Carlos
  Maar na al die jaren blijf ik mij verbazen hoe je op eendezelfde tekst binnen één thread zowel voor fascist als marxist uitgemaakt kan worden.

  Misschien is het verschil niet zo groot…
  Zou veel verklaren :)

 14. 26

  Beste Onze Man, die uitnodiging neem ik graag aan, mits het NRC de reis betaalt. Want ook al beschik ik volgens sommigen over multiple ontransparante loyaliteiten (de Mossad, de klimaatbeweging, het Bush regime, de VPRO, de VVD en het COC, de contra’s en de importeurs van Deense schapenkaas) hou ik na het doen van de dagelijkse boodschappen maar bar weinig over. Als er zich overigens andere sponsors voordoen voor vergelijkbare reizen naar de VS, voormalige Sovjet-Unie, Venezuela, Centraal Afrika en Tonga (waar ik in het verleden ook foto’s van heb gepost) dan hou ik me aanbevolen. Tot die tijd moet ik me behelpen met de zoek-afbeeldingen-functie in Google.

  Zutman, er is genoeg gezegd: tot ziens.

 15. 30

  Een kennis van mij komt uit Iran en hij kreeg laatst voor de tweede keer in 5 jaar een bekeuring voor dronken rijden .Zijn bekeuring was ongeveer 500 euro ,dus vroeg ik hem wat hij liever had : die bekeuring van 500 Euro of dat wat ze in Iran met je doen .Ze binden je namelijk in Iran bij zo overtreding publiekelijk aan een boom of paal en geven je daarna zweepslagen .Hij kon mij vertellen dat de meeste mensen in Iran het niet eens zijn met de streng Islamitische neo conservatieve manier van wetgeving . Ze vinden het wel oneerlijk dat ,dat wat voor de één een hoge geldboete is ,is voor de ander een schijntje mag zijn in ons systeem.Ik weet wel dat je het in iran wel uit je hoofd laat om dronken te rijden .

 16. 31

  Moslims die drinken of verslaafd zijn mogen van hun geloof geen Koran in huis hebben en dat vind ik ook nogal vreemd .Een andere kennis van mij ook uit Iran heeft mij gevraagd computerles aan zijn vrouw te geven en een Marrokaan die ik ken laat zijn vrouw weer absoluut niet alleen met een man ,dus er valt weinig te zeggen over de invloed van de islam op Nederland ,behalve dat je meer bereikt met te proberen ook naar hun standpunt te luisteren.

 17. 32

  @30: wel een punt natuurlijk, dat het rechtsysteem nogal in het nadeel werkt van armeren (niet alleen is een boete natuurlijk een relatief veel zwaardere straf voor iemand met een lager inkomen, de kans dat hij die krijgt is ook groter, ivm juridische bijstandsverschillen).

  Verder doet de foto me toch vooral denken aan de playboy discreet verpakt in je brievenbus. Zouden mannen die shampoo (of wat het ook is) nu kopen om thuis de papiertjes eraf te halen?

 18. 34

  “oh ja: Zutman mag ook komen! Wellicht samen?”

  Uitnodiging graag aangenomen! Ik wil bv. wel een keer halaal kunnen skieen. ;-)

  “Zutman moet wel zelf betalen hoor.”

  Wat, krijgen langjarige NRC-abonnees geen reisje aangeboden?

  @crachat: Dat ‘fetish’ sloeg op mij. Lighten up!