1. 13

  Terecht @webms 10. Ik vind ook dat een inbrekende homo zich wel moet waarmaken. Een echte foto met telno dus. Maar ja, dat zie je zo zelden. Mietjes.

 2. 17

  Tess 2.

  “Het zal niet zo heel lang meer duren en Amerikaanse soldaten zullen schouder aan schouder met hun Engelse collegae de muren romdom Iran slechten en daarbij zo snel als hun wapens het toestaan zoveel mogelijk slachtoffers maken aan Iraanse zijde.”

  Mijnsinziens zal het zo’n vaart niet lopen. Verder ben ik het geheel niet overtuigd dat in het geval een militaire aanval het doel zal zijn ‘zoveel mogelijk slachtoffers’ te maken. Voordat er een inval plaatsvond in Irak (maart 2003) en de intieele aandacht erop gevestigd werd ging toch zeker ruim een jaar aan vooraf. Veel gesteggel met wapeninspecties endergelijke. Ook het gevangennemen van 15 Britse mariniers eind maart van dit jaar is redelijk vreedzaam opgelost was niet het begoode lont in het kruitvat zoals menigeen dat zag. Gezien de huidige problemen in Irak lijkt mijnsinziens een militaire aanval op Iran onwaarschijnlijk en hooguit een luchtaanval uitvoeren op kerncentrales in het zuiden van Iran zoals Clinton dat in 1998 op Irak.

  Sickbock 5.

  Inderdaad, dat lijkt mij nogal een understatement. In Centraal Iran langs hoofdwegen staat redelijk wat anti-afweergeschut opgesteld. Bron: eigen ogen.

 3. 18

  Moslims met antichrist gebaartjes maken zich er wel makkelijk vanaf. Zijn er geen anti-baard gebaartjes? Of misschien een vollemaans symbool tegenover het halve maan teken?

 4. 19

  @ 7

  Ik begrijp jouw aard van redeneren niet echt goed. Je daagt uit door te zeggen dat je weet dat de mensen in Iran weten dat er oorlog gaat komen (@5) en dan vervolgens als ik vraag om iets dieper te gaan en te voelen hoe het moet zijn als je bang bent om binnegevallen te worden, dan haak je af en dan maak je een sneer richting mij en mijn blog (@7). Ik begrijp dat niet.

  Oké, als je schrijft dat ik het niet expliciet over de foto heb, dat ik wellicht off-topic ben, ja dat is zo. No point taken. Maar dat onderhuidse gedoe over mijn vermeende aandachtvragerij, daar moet je nu eens echt mee ophouden. Dat slaat echt nergens om en zeker niet als je leest waar ik over schrijf op mijn blog. Het gaat op mijn blog niet over mijzelf maar over de manier waarop de samenleving omgaat met elkaar en hoe weinig respect we hebben en hoe veel pijn we elkaar doen in de vaart van het naar mijn mening doorgeslagen economische welvaartsdenken geregisseerd door een top die er naar mijn smaak te veel verschillende agenda’s op na houdt waar ik en trouwens de meesten van ons geen kijk op hebben en ook geen invloed meer op kunnen uitoefenen. Democratie is voorbij: het primaat van de top heeft het overgenomen. Ach, waarschijnlijk is het nooit anders geweest maar is het iets duidelijker omdat er steeds minder gène is aan gene zijde om de door de politiek in het zadel geholpen en gehouden graai en maai mentaliteit te verbergen. Om maar één aspect aan te halen.

  Dus meneer of mevrouw sickbock, ik denk het eerste, als ik off-topic ben, dan kun je daar ten alle tijde op aanspreken, graag zelfs, het kan geen kwaad de puntjes op de i te blijven zetten, maar hou op om mij te willen raken met onderhuidse steken tenzij je bij één van de groepen bent waar ik over schrijf en je je gram wilt halen:

  kinderpornobedrijvers; topgraaiers, oorlogszuchtige presidenten, homo-, vrouw-, moslim- en overige mensenhaters, malafide banken en alle overige zaken die mij een steek in mijn hart geven en waarvan ik vind dat ik er gewoonweg over moet schrijven.

  Je bent overigens vrij om wel of niet op een rood linkje te klikken.

  Ik heb mij de netiquette ter harte genomen om niet meer met mijn url te verschijnen. Geloof me of niet maar ik besefte echt niet dat het een probleem was. Tja, daar kun je me ook op aanspreken op deze vorm van ‘onwetendheid’. Heb je ook gedaan in niet mis te verstane beledigende vorm.

  Daarbij komt dat ik er goed van baal dat de woorden hoer en homo te pas en te onpas in de beledigende zin van het woord gebruikt worden. Misschien is het voor de mannen hier normaal om het over hoeren te hebben in de betekenis van een scheldwoord voor vrouwen in het algemeen, ik blijf het niet normaal vinden.

  Soit, ik heb gezegd.

 5. 22

  Iemand die ik ken heeft onlangs Iran bezocht. Daar werd zij op Teheran University geconfronteerd met studenten die volledig op de hoogte waren van het Nederlandse underground-theatercircruit. Ook werd zij meegesleept naar besloten feesten. Als de deuren dichtgaan, gaan de hoofddoeken af en komen de wijnflessen uit de tas.

  Ik zie dus niet in waarom dit geen echte foto zou kunnen zijn. Zoals ik ook niet inzie waarom deze foto een reden zou zijn om Iran binnen te vallen.

 6. 23

  @ Tess: het ergert me dat je bij elk topic hier je eigen (onnozele) blog promoot..

  Iemand die elke aanleiding aangrijpt oom zijn eigen blog te promoten ( man/vrouw/met links of zonder links) noemen ze op internet een spamhoer..

 7. 24

  Tess 19.

  Je schrijft: ‘De democratie is voorbij’.

  Onzin natuurlijk waarbij de grote wereld een veeg uit de pan krijgt. Dat Nederland een van de meest democratische landen ter wereld is wordt voor het gemak maar even opzij geschoven.

  Joost 22.

  Ook in de bergen ten noorden van Tehran worden szomers wel dat soort feesten in de buitenlucht gevierd.
  Eens in de zoveel tijd komt de politie eraan om de jongeren uitelkaar te drijven.