1. 1

  absurdisme, Kerst, Religie, Verenigde Staten

  Waarom is absurdisme met een kleine letter en kerst, religie en verenigde staten met een hoofdletter? Moet dat niet net andersom?

  NB: foto laat ik hier even buiten beschouwing want die hoort niet in het rijtje thuis dwz heeft geen relatie met overige tags.

 2. 2

  Beste Hans, je moest eens weten hoeveel tags we al niet hebben. Geef 20 redactieleden de vrije hand en je hebt binnen een klein jaar meer dan 30.000 tags waaronder:
  “Barak Obama”
  “Filpmje”
  “Waan v/d Dag Geert Mak In Europa tv geschiedenis” (ja ja één tag!)
  maar ook: “Waan v/d Dag linkse kerk samenzwering Wilders Vooren”
  en “Waa”
  en verder per onderwerp bijvoorbeeld: “Voedsel” , “voedselcrisis”, voedselproblematiek” , “voedselproductie” én “Biologisch Voedsel”.

  ..en nu vraag je mij waarom er geen hoofdletter staat?

 3. 3

  Een post met tag absurdisme vraagt om een absurd commentaar beste Carlos ;)

  En de constatering dat Foto niet in het rijtje thuis hoort vond ik ook wel aardig (maar niet absurd).

 4. 5

  Overigens is jou lijstje met tags dat je toont op zichzelf redelijk absurd te noemen. Vooral die met al die tags in een tag.

  Jaja, een eindejaarsinventarisatie van de tags zou niet misstaan :)

 5. 7

  @2: Het wordt duidelijk tijd wat leiderschap te tonen! Dwing die losbandige redactieleden om te kiezen uit tags, in plaats er willekeurig zelf te bedenken. En anders geen kerstpakket!

 6. 9

  @Carlos#6
  Nou, lijkt me niet. Maar selecteer alle unieke tags en je hebt je inventarisatie. Hoef ik niet aan te bieden. Lijkt me eerder iets voor Steeph, jou en Crachat om daar een redelijk absurd lijstje, commentaar en tekening van te maken. Heb je nog een logje. Of is Kittekat nog actief voor de notulen? Kun je het ook in de vergadering gooien.

  Ik roep maar wat.
  Daar ben ik reaguurder voor.

 7. 10

  De banden glimmen, de wielkasten zijn brandschoon: de onverkoopbare Hummer is door de desperate lokale dealer ter beschikking gesteld in de ijdele hoop op een verdwaalde Kerst-ontroerde impuls-koper.

  Jammer dat in deze roerige tijden het mooie Kersttafreeltje met witte fanen torsende engelachtige engeltjes niet wat prominenter in beeld kon.

 8. 11

  Jongens jongens *kuch* toch.

  Absurdisme is soms wel de moeite waard toch?

  Die kar rijd voor geen meter, heel sterke vering..pijn in het kruis maar je kan kan wel langs een 20 degrees wand op :)

  (ik reed eens met een boswachter mee).

 9. 13

  Die Amerikanen hebben ook helemaal geen gevoel voor traditie en religie hè. GOD = Big Business, Halleluja en prak nog een burger in je muil vetkwab…op die toer, maar ze krijgen thans hun vet in dik boter en suiker wat ik u brom. Zo’n puik kerststalletje op die manier voortrekken zeg…het verloedert waar je bijstaat!, Bah…what’s next?

  Allemaal in hummer vol gas zeven keer rond die Ka’aba in Mekka?