1. 12

  Homepage geeft bovenaan de nieuwste posts te zien, prijsvraag schuift *uit het zicht*. Prijsvraag permanent als eerste/bovenste link maken.

 2. 13

  U ziet toch die kop van Bea bovenaan in de rechterkantlijn?
  Of zie ik dat alleen?
  Permanent een post bovenaan zou betekenen dat we steeds de posting tijd zouden moeten aanpassen, en bovendien doet het geen recht aan het fenomeen weblog, we zijn potdomme geen ezine!

 3. 14

  Ik keek inderdaad over de Beakop heen. En toch, er druppelt niet zoveel meer binnen. Of zal ik nog wat Kokadorusjes laten meedoen.

 4. 15

  Ik voldoe aan een stuk of negen criteria. De enige die ik echt niet begrijp is ‘sports fans’. Of is dat omdat al die omhelzingen met teamgenoten na een voetbal doeltpunt te homosexueel getint zijn ofzo?

 5. 18

  @mescaline: maar je hebt toch ook zaterdagscompetitie?

  Maar effe serieus: naar mijn mening zijn mensen die met dit soort borden lopen een beetje doorgedraafd (of doorgedraaid?). Ik ben zelf gelovig, maar om nou te zeggen dat alle homo’s, voetballers, evolutionisten etc. naar de hel gaan? Kom op zeg. Vanuit Christelijk oogpunt is dit trouwens ook onzin:

  1- in de Bijbel staat duidelijk dat niemand zonder zonde is. Op basis daarvan zou dus iedereen naar de hel gaan. Er staat echter ook duidelijk in dat als je oprecht gelooft dat Jezus voor jou gestorven is, je naar de hemel gaat. Maakt niet uit wat voor vreselijks je gedaan hebt en of je er spijt van hebt of niet. Persoonlijk vind ik vooral dat laatste vrij moeilijk te verteren.

  2- in de Bijbel staat verder dat het laatste woord aan God is. Dus zelfs als je niet in Jezus gelooft, betekent dat niet dat je automatisch naar de hel gaat. Die beslissing neemt God (en dus niet een of andere redneck met een bord).

  Dit zijn zaken waar de meeste Christelijke stromingen het toch wel over eens zijn. Over wat je nou precies wel en niet mag (is homosexualiteit een zonde? mag je op zondag niets uitvoeren?, klopt de evolutietheorie?) dat verschilt heel sterk per stroming.

  Even voor de goede orde: ik geloof zelf in de evolutietheorie, zondag is meestal een van de drukste dagen voor mij en homosexualiteit daar heb ik helemaal niets op tegen.

 6. 19

  “Sports Fans”

  Tja, dat wordt zo niks met dat evangeliseren. Lesje van de katholieken: Je moet een beetje meebuigen.. :-)