Foto des Tages – Eindexamenfeestje


Juni is de maand van eindexamenfeestjes, herkenbaar voor iedereen die ooit een opleiding soort van heeft volbracht. Ook de Taliban hebben hun eindexamenfeestjes. Op 9 juni haalden ongeveer 300 jonge mannen hun diploma ‘zelfmoordenaar’. Een Pakistaanse journalist (ja de lijnen zijn kort) mocht bij de diploma-uitreiking zijn om een serie foto’s te maken. Of er binnen deze opleiding nog een alfa- of beta-pakket gekozen kan worden is niet bekend? Maar de verse schoolverlaters hadden zich wel gespecialiseerd in een specifiek land: Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië en Duitsland. Naar we mogen aannemen zullen deze nieuwkomers op de arbeidsmarkt in deze landen een betrekking zoeken. Er werd overigens niet geapplaudiseerd tijdens de ceremonie in plaats daarvan zwaaiden de geslaagde feestnummers met witte vlaggetjes.
(Bron: ABCNews)

 1. 1

  Moeten we nou bang worden o.i.d.?

  Gelukkig is sargasso.nl een virtuele organisatie van burgerjournalisten, dus slecht te treffen. Blijven we niet verstoken van de volgende angstaanjagerij door de vlijtige jongens en meisjes hier.

 2. 2

  Op mij komt het allemaal wat ongeloofwaardig over. Een diploma-uitreiking VS style in de f*cking woestijn. Ik houd het voorlopig gewoon op het zoveelste stukje gefabriceerd terrorisme-nieuws.

  Wees angstig lieve mensen! Ze komen ons pakken! Gun uw regering nog meer bewegingsruimte in de strijd tegen terrorisme! Want anders!

 3. 3

  Kijk eens hoe eng ze zijn! Ze beschieten zelfs kinderen!

  16 juni, kinderen en Nederlandse militair gedood in Uruzgan
  De Nederlandse slachtoffers zaten in het voertuig. De gedode kinderen stonden ernaast. Berlijn sprak van een ‘laffe aanslag’. Deze aanslag geeft volgens Van Middelkoop aan met welke tegenstander de NAVO-macht ISAF te maken heeft in Afghanistan. ‘Ze zijn er op uit om slachtoffers te maken. Het maakt ze niet of het militairen of kinderen zijn.’

  Kijk eens hoe eng ze zijn! Ze laten zichzelf bezschieten tenmidden van kinderen!

  18 juni, kinderen gedood bij Amerikaanse luchtaanval op koranschool
  ‘Dit is nog een voorbeeld van hoe al-Qaeda de beschermende status van een moskee en onschuldige burgers misbruikt om zichzelf te beschermen’, aldus een Amerikaanse legerwoordvoerder. ‘We zijn bedroefd dat er onschuldige levens verloren zijn gegaan als gevolg van de lafhartigheid van de militanten.’

 4. 4

  Grote kans inderdaad dat ABCNews vet heeft gedokt om met die foto’s de burgers in de VS bang te maken. Savvy gasten zijn dat geworden, die Talibaans.

 5. 5

  Het downplayen van ieder verband tussen terrorisme en de Taliban is ook een kunst. Een overdadige hoeveelheid bewijs opzij schuiven om gelijk weer met de vinger naar Bush en zijn neo-conservatieven te wijzen je moet het maar durven.

 6. 6

  Hoe zit dat eigenlijk: krijgen ze hun diploma na de eerste gelukte zelfmoordaanslag of zien we op de foto de mislukkelingen van de groep die het neit is gelukt de eerste opdracht te volbrengen?

 7. 7

  @5: Wat is eigenlijk dat overdadige bewijs van de link tussen de taliban en en terrorisme, afgezien van het gelegenheidsverbond dat ze hebben om hun gezamenlijke doelen na te streven: bemoeizuchtige buitenlandse militairen en een corrupte regering het land uit werken?

  Zover ik kan overzien kan het buitenland de Taliban erg weinig schelen, als ze maar oprotten uit Afghanistan zodat zij er hun islamitische staat kunnen oprichten.

 8. 8

  Het was veel meer dan een gelegenheidsverbond vanaf hun machtsgreep heeft de Taliban islamitische terroristen een vrijhaven gegeven in Afghanistan. En bij Al Qaida hielden ze hun poot stijf toen de internationale gemeenschap om uitlevering vroeg.

 9. 9

  @8: Dat past prima in het hokje, het buitenland kan ons niets schelen. Als de terroristen betalen voor hun hotel, kan het een hotel-eigenaar ook weinig schelen, als ze zijn hotel maar niet gaan opblazen.

  Het tweede voorbeeldje kun je precies hetzelfde betrekken op vergelijkbare situaties: De Russen weigeren ook de verdachte van de moord op Litvinenko uit te leveren aan het VK en de VS weigeren de nodige Cubanen uit te leveren aan Castro. Overigens hadden de amerikanen nog geen enkele bewijsvoering rond, toen ze met het geweer in de hand de uitlevering van Bin Laden eisten. Nederland zou Bin Laden trouwens ook niet mogen uitleverenvolgens haar eigen regels (risico op doodstraf).

 10. 12

  een alfa- of beta-pakket?
  Die zijn al een jaartje of tien vervangen door profielen (CM, EM, NG, NT). NG-profiel lijkt mij hier optimaal.

  Trouwens: waren er geen afgestudeerden in de NL-cohort? Veel herexamens misschien, of gaan we door voor ‘Germans’. Misschien moeten we adviseren ongeveer 10% een CM of EM profiel te laten volgen.

 11. 13

  “Het downplayen van ieder verband tussen terrorisme en de Taliban is ook een kunst.”

  *Zucht* Wie doet dat hier?

  Nee, het uitschrijven van met welke landspecialismen deze adspirant-plofkippen hun bul gehaald hebben, dat is pas een kunst. Klakkeloos overgeschreven door burgerjournalist Carlos.

  Waarom ben je vergeten te melden dat deze talibaanse hitlerjugend bij voorkeur reist middels hun door allah aangedreven eenpersoonraket, en dat ze daarom zo gevaarlijk zijn? Gelukkig staat er binnekort een raketschild in Polen, wat een opluchting!

 12. 14

  Nee je hebt gelijk zutman, van de Taliban geen kwaad woord. Vriendelijk volk, onbeschreven blazoen. Nee dan onze Westerse regeringen en media die zijn immers veel erger zijn en liegen dat ze kunnen! Hé daar zou iemand eens iets over moeten schrijven?! Burgeronderzoeksjournalist van AltF4.org, de laatste update was 4 april, vort !!

 13. 17

  “Nee je hebt gelijk zutman, van de Taliban geen kwaad woord. Vriendelijk volk, onbeschreven blazoen.”

  Volgens mij kun je bepaalde zaken niet uit elkaar houden. Zorgvuldig: talibaan zal best aan plofkippen bakken doen. Of doen alsof, middels bovenstaand filmpje. Maar het hele verhaal is van een James-Bond-achtige pruttigheid.

  Wat stel je voor? Dat deze figuren 10.000 kilometer reizen om zichzelf als vlijtige illegalen in hun targetland zichzelf onmisbaar maken voor een generaal pardon, zodat ze 154 jaar na dato (na influistering van het geheime wachtwoord) in robotten veranderen die de dichtbijzijnde stadsbus rood gaan verven?

  Realistisch totaal ondenkbaar. Maar via een andere route is de missie nu al (binnen een paar dagen) totaal geslaagd: een staaltje talibaanpropaganda, 1 op 1 van de bron mijn zichtveld ingekieperd. Dit alles dankzij de ondergrondse cellen van de Sargasso-‘burgerjournalistiek’.

 14. 19

  Zutman als verslinder van terrorisme-lectuur moet u toch weten dat talloze zelfmoordernaars voor hun actie in Westerse metrobuizen ooit een bezoekje aan Afghanistan hebben gebracht? Uiteraard zal een groot deel van de 300 figuranten in deze Taliban propagandastunt nooit te nimmer de poorten van onze Westerse Beschaving bereiken. Maar de koppeling Taliban en terrorisme is reeël en valt niet te ontkennen.

  Nou valt niet te ontkennen, velen doen het wel, maar met welk doel nu eigenlijk? Omdat ze de politiek van Bush afwijzen? dat hoeft toch niet via het downplayen van godsdienstwaanzinnige terroristen?

 15. 20

  Mooi woord he Zutman: downplayen.

  Die hele oorlog is een poppenkast, Carlos. PR verhaaltje hier, persberichtje daar, spindoctortje erbij: en hups weer een eng verhaaltje de wereld in geholpen.

 16. 21

  Carlos: Ik ben ervan overtuigd dat de Taliban geen lievertjes zijn, of beter: nare godsdienstfanatieken die in Afghanistan een onplezante staat willen stichten waar iedereen zich aan hun interpretatie van de Koran dient te houden, of ledematen te doneren op het marktplein.

  Maar dat is wat anders dan dat ze hetzelfde willen doen met NL, VS en andere gristenhondennaties. Dat was niet het oogmerk van de Taliban voor 2002. Doordat wij (VS, Canada, VK en Duitsland en NL) hun plannetje militar komen dwarsbomen (oftewel wij komen in hun land vertellen dat ze volgens de regeltjes van de democratie hun staat moeten inrichten, of anders hun lichaam verspreiden over de nodige vierkante meters), is het redelijk logisch dat ook zij hun blik wat richten op ons en intensieve samenwerking aangaan met organisaties gespecialiseerd in het bommenleggen in onze landen (Al-Qaida, zoals we al deze organisaties tegenwoordig noemen).

 17. 23

  Bismarck, de crux zit hem nou juist dat de Taliban Al-Qiada hebben gefaciliteerd om 911 uit te voeren. dat ging alle grenzen te buiten, ongeacht het provincialisme van de Taliban zelf.

  Maar 911 heeft nooit bestaan en/of is geenscneerd door de CIA, zou zutman zeggen en daarom zit ook hij hier weer in deze thread.

 18. 24

  Het verhaal van onze vriendelijke vredesmissie: we komen daar in het Midden-Oosten eindelijk eens helpen orde op zake te stellen. Om ze vooruit te helpen, weetjewel.

  Dat is zo’n grote bullshit. Het westen bemoeit zich gewoon voor de zoveelste keer met de regio. Dankzij ondersteuning van het altijd liefdadige westen werden ze daar in het MO opgescheept met de Shah van Iran, Saddam Hussein, Yasser Arafat, het koningshuis van Saudi-Arabie e.v.a. En dat waren ook niet allemaal lieverdjes he Carlos.

  Dus geen wonder dat ze niet masssaal dankbaar op hun knietjes vallen voor de zoveelste door het westen geinstalleerde machthebbers. En dat wordt dan weer aan de brave westerse burgers verkocht als reden om nog meer militaire stampij te maken.

 19. 25

  @23: Ik denk dat de Taliban zelf net zo verrast zijn door 119 als de rest van de wereld (oke, behalve alle amerikaanse veiligheidsdiensten, die hadden het al zien aankomen). Wat jij faciliteren noemt is niet meer geweest als mensen gedogen, die je eerder geholpen hebben. De Taliban liet Osama en zijn privelegetje gewoon zijn gang gaan in hun land zonder vragen te stellen, redelijk logisch aangezien Bin Laden een erg belangrijke rol heeft gespeeld in de financiering van de Taliban. Feitelijk is dat minder faciliteren dan de VS bijvoorbeeld deed met de contra’s in de jaren ’80.

 20. 26

  En de beste terroristentrainingscampus bevindt zich nog altijd in Cuba. En dat betekend heus niet dat ik alle goede en exclusieve opleidingen in Oost-Europa wil downplayen ofzo, wees gerust.

 21. 27

  Zal een gezellige reunie worden, de reunie van deze Class of ’07, ergens over een jaar of tien. Wie succesvol is geweest zit lekker in ’t paradijs, en wie niet succesvol is, komt, naar goed reuniegebruik, niet opdagen.

 22. 28

  Zo experten, dus het verderfelijke Westen had maar beter niks kunnen doen toen het WTC vanuit Afghanistan aangevallen werd? Gewoon blijven zitten en afwachten. Vooral niet boos maken die Taliban.

  Vanavond om 23.59 exact heeft oud-premier Colijn hier een boodschap voor u.

 23. 29

  @26 P.St. “En de beste terroristentrainingscampus bevindt zich nog altijd in Cuba.”

  Ik denk dat je Florida bedoelt i.p.v. Cuba (zie b.v. Alpha 66). En als je toch Cuba bedoelt, dan vraag ik je het volgende eens te lezen: http://www.monthlyreview.org/0603parenti.htm (gaat over Cuba’s militaire strijd tegen het apartheidsregime van Zuid-Afrika).

 24. 30

  @Treb ik bedoel Gitmo.

  @Carlos: Als je het volgens jou een vaststaand feit is dat het 9/11 plan in Afghanistan gebakken werd, dan heb ik je werkelijk niks te zeggen.

 25. 31

  @28 Carlos “Zo experten, dus het verderfelijke Westen had maar beter niks kunnen doen toen het WTC vanuit Afghanistan aangevallen werd?”

  Het “Westen” had zich moeten bezinnen. Je doet het voorkomen alsof het zomaar ineens in de hoofden van een stapeltje moslim-gekken gekomen is om de 9/11 aanslagen te plegen. Ik denk dat je ondertussen beter moet weten, maar in plaats daarvan sluit je je ogen en laat je je meevoeren in de agressieve oorlogspropaganda van het zogenaamde “democratische westen”.

 26. 32

  @28: Verrek zeg! En ik maar denke dat die vliegtuigen in de VS waren opgestegen. Zeggen dat het WTC vanuit Afghanistan werd aangevallen is net zo ridicuul als zeggen dat het WTC vanuit Duitsland werd aangevallen.

 27. 33

  @Bismarck:

  F.W.I.W. uit The 9/11 Commission Report:

  After the October 2000 attack on the USS Cole, evidence accumulated that it had been launched by al Qaeda operatives, but without confirmation that Bin Ladin had given the order. The Taliban had earlier been warned that it would be held responsible for another Bin Ladin attack on the United States. The CIA described its findings as a “preliminary judgment”; President Clinton and his chief advisers told us they were waiting for a conclusion before deciding whether to take military action. The military alternatives remained unappealing to them.

  As final preparations were under way during the summer of 2001, dissent emerged among al Qaeda leaders in Afghanistan over whether to proceed. The Taliban’s chief, Mullah Omar, opposed attacking the United States. Although facing opposition from many of his senior lieutenants, Bin Ladin effectively overruled their objections, and the attacks went forward.

 28. 34

  Oja de 9/11 Commission Report. Da’s erg betrouwbaar materiaal. Gebaseerd op totaal onafhankelijk onderzoek natuurlijk. Bestaat ook totaal geen controverse over. Nee dan zal het wel allemaal waar zijn he, als het daarin staat.

 29. 36

  Carlos:

  “Maar 911 heeft nooit bestaan en/of is geenscneerd door de CIA, zou zutman zeggen”

  Carlos, je klinkt wat oververhit.

  “Zutman als verslinder van terrorisme-lectuur moet u toch weten dat talloze zelfmoordernaars voor hun actie in Westerse metrobuizen ooit een bezoekje aan Afghanistan hebben gebracht?”

  En die hebben allemaal als een idioot voor een kamera staan zingen en dansen om door burgerjournalisten als angstaanjagend voorbeeld aangemerkt te worden?

  Huit mois avant le 11-Septembre, la DGSE y rapporte les discussions tactiques menées depuis le début de l’année 2000 entre Oussama Ben Laden et ses alliés talibans, au sujet d’une opération de détournement d’avions de ligne américains.

  http://www.lemonde.fr/web/article/0,[email protected],[email protected],0.html

  During this period, the French secret agents were closely monitoring diverse options discussed by the terrorists on this project. According to all French sources encountered, this document was sent quite quickly to Bille Murray, head of CIA in Paris, according to Le Monde.

  http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/L16125438.htm

  Komende tijd maar niet meer de bus of tram nemen, Carlos. Er zit niks anders op.

 30. 37

  @33: Staat in je tweede stukje quote niet dat het hoofd van de taliban tegen aanvallen op de VS was? Lijkt me niet bepaald rijmen met de bewering van Carlos dat de taliban de aanvallen van 11 september gefaciliteerd zou hebben.

 31. 38

  @su, nee dat was ik niet. Dank u voor de uitleg!

  PS:Moore brought up his lingering questions on 9/11, which are a clear departure from the ‘government negligence’ picture he painted in his film Fahrenheit 9/11, released some three years ago.

  Moore told reporters, “I’ve had a number of firefighters tell me over the years and since Fahrenheit 9/11 that they heard these explosions– that they believe there’s MUCH more to the story than we’ve been told. I don’t think the official investigations have told us the complete truth– they haven’t even told us half the truth.” Meer op Jones Report (inclusief video).

 32. 39

  @37:

  Nouja, het impliceert wel dat hij op z’n minst een hoge positie bekleedde in de organisatie voor 11 september. Dat zou wel jouw #23 weerspreken waarin je stelt dat de Taliban net zo verrast waren als de rest van de wereld.

 33. 41

  @39: Duh, Omar was de baas van Afghanistan, dat lijkt me wel een hoge positie. Osama had al meermaals laten blijken dat hij iets tegen de amerikanen had (omdat ze saoedi arabie bezetten). Omar zegt dan, ga ze nou niet in eigen land aanvallen, krijg je ge-emmer mee. Doet me daar Osama dat toch! Als je dan niet verrast bent, weet ik het ook niet meer.

  Stel een vriend komt naar je toe en zegt, potverdikke ik heb een hekel aan die en die. Zeg jij das vervelend, negeer hem gewoon, hier pak een pilsje uit mijn koelkast. Heb jij het dan gefaciliteerd als je vriend twee dagen later die en die in elkaar slaat? Of schrik je je eerder rot en vraagt je verbaasd af waarom?

 34. 45

  @lampje,

  Carlos wordt dan ook stelselmatig gedemoniseerd, een beproefde methode van de linkse kerk. ;)

  Ik kan er geen chocola meer van al dat geweld maken eerlijk gezegd.

 35. 46

  Een maand geleden schreef een gevluchte Irakees iets over wat je zo tegenkomt in het Baghdadse leven als je een dagje terugkeert. Het verschil tussen zijn verhaal en de berichten van een “booming economy” door de twee zwaarbeveiligde tapijtkopende jokers uit het US Congress is … nogal wrang.

 36. 47

  De neiging om geweld en machtsvertoon als oplossing te kiezen voor problemen lijkt meer emotioneel dan rationeel van aard te zijn als je naar het effect ervan kijkt.

 37. 51

  Machiavelli’s assumption, that human nature is fundamentally flawed, is also reflected in the need for brute force to attain practical ends. Complete trust and faith in one’s subjects is not sustainable.

  Klinkt bijna Sikbockiaans

 38. 53

  The Prince is different from other books about creating and controlling principalities because it doesn’t tell the reader what an ideal prince or principality is. Machiavelli explains through examples which princes are the most successful in obtaining and maintaining power.

 39. 54

  OKAY, voor de machthebber is het rationeel voor het kwakende en papagaaiende klootjesvolk is het emotioneel. Zeau goed treebeard?

 40. 57

  Macchiavelli legt altijd maar uit dat mensen zich als ruwe fractals gedragen. De Ueber-Prins heeft – om invloed te krijgen en te behouden – geen andere keus dan zich Ueber-ruw jegens velen te gedragen.

 41. 60

  @58 zeker. Jij bent rationeel, emotioneel en vanaf sinds mensenheugenis tot en met momenteel Da Man in Egypte onder de vrouwen als je je houdt aan drie opinies die in hun hart zitten gegrift: sla je vrouw als het nodig is, laat haar onder geen beding buitenshuis werken, wees een baas temidden van alle mannen in je omgeving.

 42. 63

  Toch wel een scoop, deze ontmaskering van plofmoslims op Sargasso. Zet de mensen aan het denken. Carlos bijvoorbeeld :)

 43. 65

  The white flag is an internationally recognized protective sign of truce or ceasefire, and request for negotiation. It is also used to symbolise surrender, since it is often the weaker military party which requests negotiation. A white flag signifies to all that an approaching negotiator is unarmed, with an intent to surrender or a desire to communicate. Persons carrying or waving a white flag are not to be fired upon, nor are they allowed to open fire. The use of the flag to surrender is included in the Geneva Conventions.

  Nu jij weer Carlos. ;)

 44. 67

  ’s classic Triune brain model, emotions are defined as the responses of the Mammalian cortex. Emotion competes with even more instinctive responses from the Reptilian cortex and the more logical, reasoning neocortex. However, current research on the neural circuitry of emotion suggests that emotion is an essential part of human decision-making and planning, and that the famous distinction made by Descartes between reason and emotion is not as clear as it seems.

 45. 68

  Voor emotionele ratio’s zoals ik is die ex-robot Descartes (RIP) werkelijk een vals kreng om tegen te vechten. Een tijdverspilling wat dat serpent teweeg heeft gebracht, niet te geloven…. Eeuwen!

 46. 70

  Goedemorgen heren, ik was gistermiddag vanaf half vijf tot nu offline. Dus sommigen onder u hoeven heus geen victorie te kraaien, al dan niet onder een vals pseudoniem (naam/adres bij de redactie bekend) omdat ik niet meer reageerde.

  Hamburg, Saoedi’s, voorkennis bij de CIA, wat vertelt u me nu? Dat is heet nieuws!

  Jammer dat sommigen onder u de rol van de Taliban zo bagatteliseren en zich volledig focussen op de kwade rol van het Westen en mensen die anno 2007 nog de moed hebben te wijzen op de misstanden onder terroristen gelijkschakelen met neo-conservatieven. Vernauwd wereldbeeld, zuurstofgebrek in de hersenen.

  Perpetuum dialogum, weer dat ge-emmer over WTC7 en die oliepijpleiding, de tijd zal het leren. Ik spreek u in 2107.

  Ik zal me daarentegen vandaag richten op de keuzes in het brengen van nieuws en trachten daar een wat breder publiek bij te betrekken (breder dan de sekte uit WTC7).

  Goedendag.

 47. 72

  @Carlos,

  Zijn de witte vlaggetjes dan hetzelfde als de duif van Wilders? Ik ben helemaal in de war, dat zal samenhangen met chronisch slaaptekort.

 48. 74

  Carlos: “Jammer dat sommigen onder u de rol van de Taliban zo bagatteliseren en zich volledig focussen op de kwade rol van het Westen en mensen die anno 2007 nog de moed hebben te wijzen op de misstanden onder terroristen gelijkschakelen met neo-conservatieven.”

  *Nee*, Carlos.

  Dat is de misconceptie van jou dat ik (zei de gek) focus op de kwade rol van het westen. Ik zie geen kwade rol van het westen, ik zie vooral een hoop gekluns van een avondland-imperium in verval. Dat gekluns een hele hoop doden opleveren behoort bij mijn definitie van gekluns.

  (Alsof ik de DGSE (zie citaat boven) verantwoordelijk hou voor 9/11 omdat ze Bin Laden c.s. al compleet hadden geinfiltreerd.)

  Als het je niet opvalt dat bovenstaand plaatje plus tekst idioot is, dan heb ik nog een practhige tweedehands auto voor je te koop. Dat klasje, als ze zichzelf al gaan opblazen, doen dat gewoon tussen onze jongens en meisjes in Uruzgan. Lekker dichtbij.

  Jouw vooropgestelde mening dat ik terroristen gelijk schakel met neoconservatieven is in zoverre correct dat ik graag kijk waar de bommen vandaan komen. Wbt. Irak mag jij de bommenafzender aanwijzen. Wbt. 9/11 kan ik je blijven prikken met feiten en feitjes die niet in overeenstemming zijn met jouw wereldbeeld(*). De feiten en feitjes zijn er, de cognitieve dissonantie zit in jouw hoofd, ik heb nergens last van.

  Enfin. Nog een suggestie: verander je eigen titel van burgerjournalist in burgercolumnist. Dan neemt de dissonantie in mijn hoofd wbt. Sargasso ook wat af. Dank je wel!

  (*) Lachen met 9/11:

  Thom Hartmann’s 9/11 Debate Challenge:

  “I mentioned on the program a couple days ago that we tried to put together a program about 9/11 where we wanted to get on the folks from Popular Mechanics, or some variation, someone who would take the position of the 9/11 Commission… and get some representatives from the 9/11 Truth community of one of its variations, and Dave, my producer came on and said we couldn’t find anybody who would come on and debate.

  First of all we can’t find anybody, NOBODY has contacted us (on the OCT side), and we’ve contacted a number of them, the magazine (Popular Mechanics) wouldn’t do it… would come on and take that position, and so… to have somebody come on and say, “it was a controlled demolition”, and not to have somebody on the other side say, “no, wait a minute, here”, it wouldn’t be a discussion, it just be… bad.

  It’s amazing, I’ve gotten several hundred emails over the last couple days in consequence of that, many of them people saying, “I’d be glad to come on”, I’d be glad to debate… all of them on the conspiracy side of it…

  …I am absolutely neutral on this. I’m neutral because I went through this with the Kennedy assassination…

  http://www.911blogger.com/node/9431

 49. 75

  Off- line Carlos? Had ik ook laatst..zoeken..zoeken!, bellen met provider..wat bleek nou..zit me daar de secretaresse al uren met haar poezelige voetjes op de UTP- draad.

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/fatladysingstheblues.jpg[/img]

  Ik zeg…voor straf auto wassen en rap een beetje..hatsiekiedee…

  V.W.H.W.I. @ su 33:

  What’s new onder de 9/11 zon? Beetje ouwe koeien, niet echt iets nieuws. Maar ‘t blijft dieptriest dame, heren…dat 9/11 rapport.
  Alleen al het feit dat men niet in staat was eenduidig (sowieso de gehele time- line 9/11) vast te stellen of Cheney wel of niet op een bepaald tijdstip aanwezig was onder Pentagon, en bepaalde orders wel of niet uitvaardigde om een naderend, reeds 50 minuten gekaapt, wel of niet makkelijk op tientallen (in beslag genomen) beveiligingsvideo’s identificeerbaar commercieel passagiersvliegtuig wel of niet te onderscheppen.

  Grrrr….toch?..onbevredigd tandenknarsen…jawel…we waren hier toch geen dombo’s zeker.