1. 5

  Ja, ik ga mee met Jeroen want ik heb even wat fotometrie gepleegd en ik constateer, dat bovenarm, onderbeen en torso bij de grote persoon gemiddeld 1.64 keer groter is dan bij de kleine persoon. Dat houdt in, dat de kleine persoon een lengte zal hebben van ongeveer 1.44 meter. OK, 2.36 meter is lang maar door het zo weer te geven wordt het wel erg extreem.

  Of is dit weer een postje: pas op met wat wordt getoond.
  Of: de toekomst van China maakt alles nog extremer.
  Of: de verschillen gaan nog groter worden agv. China.
  Of…

 2. 8

  HansR.
  Ik heb denk ik nog nooit foto’s van extreem lange mensen gezien waarbij ik niet dacht, hee volgens mij is diegene ernaast wel erg klein.

  Schoot me nav je post te binnen:
  Theo Maassen merkte in een van zijn shows eens op dat hij een minderwaardigheidscomplex kreeg al van pr0n films ivm zijn eigen lid lengte. Terwijl hij ook wel wist dat die acteurs allemaal speciaal geslecteerd worden, dat zijn namelijk allemaal dames met hele kleine handen.

  Wellicht kan wat fotometrie Theo’s stelling bewijzen…