1. 2

  onbegrijpelijk die reaguurders, hier is werkelijk niks ogrish aan?
  gewoon actueel nieuws, een opmerkelijke foto,
  uit de top vijf van FP.

  een wapperende broekspijp die je herinnert aan je eigen sterfelijkheid,
  maar met een zwiep lig je alweer in de ogrish ranshoek…
  web 2.0 is a bitch

 2. 4

  @2: Valt wel mee, hoor. Je zou de indruk die het bericht op jou maakt ook zomaar kunnen communiceren (verzin een leuke manier!), of anders durven te anticiperen op -ja juist- iedere mogelijke reactie.

 3. 6

  Het moment – die fractie van een seconde – waarop de dood arriveert en men nog niet het besef heeft. De vuurbal raakt bijna de hiel van de grijsbebaarde man in het centrum, de luchtverplaatsing moet al voelbaar zijn, maar alle gelaatsuitdrukkingen zijn nog volkomen ontspannen en laten niet zien wat men een volgende fractie van een seconde bewust is. Om het in de laatste fractie van een seconde op te laten lossen in de vergetelheid.

  Het is dat het geen foto is – een frame van een serie is relatief makkelijke te isoleren – en het is dus wat minder bijzonder.

  Maar het beeld is frappant.

  NB: #1 snapt de smalle lijn tussen leven en dood niet.

 4. 8

  @6 NB comment; pfff wel ja, toe maar, de fijne lijn tussen een generiek “american beauty-achtig” betoog op een foto waar ik er nog wel een bak van heb liggen zal me compleet ontgaan zijn. Een smalle lijn ophemelen/op voorgrond trekken krijgt dus dan misschien in mijn ogen teveel credit, zeker als het direct op de voorpagina is. Maar goed, als zelfmoord plegende chinezen ook al op voorpagina gaan van blogs, moet ik mijn verwachtingen van inhoud misschien ook maar aanpassen…

 5. 9

  @8 moet ik mijn verwachtingen van inhoud misschien ook maar aanpassen…

  Of je start een eigen blog met plaatjes van my little pony, bewegende gifjes en alles wat jouw in je eigen kleine wereldje gelukkig maakt.

  En het zijn geen Chinezen, simpele.

 6. 15

  @12, hobby van je ofzo??
  @14, ga je nou proberen je gelijk te halen door het simpelweg karig te proberen te claimen?*proest*.