1. 2

  Nou, na hier (zwitserland) een ton vuilnis over me heen te hebben gekregen voel ik meer voor de benadering van Fleischbaum dan het overgrote deel van de reakties hier op sargasso..Putlucht..bah en nog eens bah.

 2. 3

  Larie: leg uit?

  Ik heb hier nimmer verzocht om uitzetting van Hirsi Ali. En ik zal het nog maar eens herhalen: de Zembla-uitzending was geen journalistiek meesterwerk, allerminst. Maar de feiten die te berde gebracht werden over haar identiteit waren voor de meesten nieuw en plaatsten de handelwijze van de VVD en Verdonk in de afgelopen jaren in een wel heel vreemd daglicht. Dáárvoor was er dus wel degelijk een journalistieke aanleiding. Het verhaal of ze wel of niet aanwezig was op een bruiloft zal me eerlijk gezegd worst zijn. Háár handelen kan ik tot op zekere hoogte begrijpen, dat van haar fractie- en partijgenoten vind ik onbeschoft, opportunistisch en getuigen van een grote mate van zelfgenoegzame hypocrisie.

 3. 6

  Eerst 2/3 van NL dood wensen en daarna beweren dat je als je je hoofd boven het maaiveld steekt kleerkasten als beveiliging nodig hebt..

  En daarna de hele situatie op je eigen site betrekken (of vice versa)..

  Knap hoe Fleischbaum het bloed onder mijn nagels vandaan probeert te schrijven en daar GVD nog in slaagt ook..

 4. 9

  Wel aandoenlijk dat Fleischbaum de vergelijking tussen GeenStijl en Ayaan durft trekken.. en dat hij natuurlijk nog steeds beweert niet rechts of links te zijn.

 5. 11

  aan·doen·lijk (bn.)
  1 vertedering opwekkend => hartveroverend
  2 licht vatbaar voor aandoeningen en indrukken

  En leg nu maar eens uit wat daar ‘aandoenlijk’ aan is, Michel of zwijg en kleef aan bij de horden.

 6. 12

  Bicat: ik krijg bij het stuk van Fleischbaum ook een “gut, zo’n kind gun je toch een Fanta”-gevoel. Is dat te kwalificeren als aandoenlijk?

 7. 13

  Dat lijkt mij toch een simpele vraag (en antwoord) voor een groot brein als het uwe Bicat: optie 1 natuurlijk zoals Eric ook al constateert. Ik vind Fleischbaum met zijn vergelijking net zo vertederend als een kind dat zijn probleem vergelijkt met een probleem van veel grotere orde.

  Misschien moet u mijn commentaar nog een begrijpend doorlezen. Ik zeg namelijk niet iets over nickname Ali, maar over nickname Fleischbaum. ‘De horde’ lijkt mij van toepassing op de eerste.