1. 1

  En je wilt niet weten hoeveel mailtjes we op GroenLinksHQ binnenkrijgen van “Linkse” GS-lezers die vinden dat ze niet serieus worden genomen met Femkes statement…

 2. 6

  Linkse GS-lezers zijn om twéé redenen al niet serieus te nemen: de lezen GS en beweren dan bovendien tóch links te zijn. Is er een politica ongenuanceerd is het wéér niet goed. Wat willen ze nou eigenlijk bij GS?

 3. 8

  Ik vind het advies van Femke acceptabel voor niet GS-publiek: Je zoekt zelf maar uit op wie je stemt (dat advies mag in mijn thuisprovincie meer opgevolgd worden). Voor GS-ers is het niet goed, want die hebben altijd een bindend stemadvies nodig voor ze kunnen stemmen.

 4. 9

  al die van ver komende maar tot in hun genen traumadragend behandelen alsof het uit eigen lendenen voortgebevloeibaard kroost is; het voor ze opnemen als ze onze zwak schakelende maar geniale gekken terechtstellen en dan opeens ook grof gaan schelden?

  femke toch, foei meisie. insgelijks zal ik nooit zeggen fats oen pleiterinnetje en eigen schuld dikke bult geld nou ook niet direct meer als effectieve waarschuwing; ik als opperwaar schuwer kan het weten. Ik heb gezeit, oef is troef maar jij blijft stroef en stug doorgaan met je duivelswerk, verscholen achter een zuinig snoetje.

 5. 11

  Jeroen, ook ik vind dat de linkse Geen Stijl-lezers eens serieus genomen moeten worden, maar dat mag dan weer niet van de wet. Waar heb je ánders mariniers voor???

 6. 14

  @1
  Dat pleit dan niet echt voor de linkse GS-lezers, daar die toch wel zelf zouden moeten weten dat GS overwegend LPF/Gonny is ingesteld, en dat Femke dat ook wel enigzins in acht nam toen ze haar reactie gaf.

 7. 16

  Mwoh. GS heeft humor en is de laatste maanden weer op het oude niveau geschreven. Als een linkse kiezer er niet tegen kan dat politici belachelijk gemaakt worden, is-ie niet links.

  En voordat je me van draaierij gaat beschuldigen, ik kan GS net zo goed keihard bashen hoor. Laatst nog gedaan op DNR ergens. Feit is wel dat ik ‘m bezoek.

 8. 19

  aanvulling bij 9: geschreven in de veronderstelling dat de geestijlers daar nou eens niet puur aan het projecteren (want waarom zou soargassaan/in dat papagaaieren alsof het een feit betrof???????). Nou ja, ik trapte er tenslotte ook in en toen ik tussen mijn reaktie schrijven door het bewijs bekeek was ik al zo lekker bezig dat ik het maar heb laten staan.

 9. 21

  De media/kiezer mag politici wel afzeiken en belachelijk maken, maar andersom mag dat natuurlijk niet hè! Want dan kan een beetje kritiek ineens niet meer.

  Maar cabaretiers kunnen dat wel, die kunnen het eigen publiek ongestraft afzeiken en worden daar nog voor beloond ook. Ze doen vaak ook aan zelfspot, misschien heeft dat er ook wat mee te maken. Misschien moeten we de politici laten doen waar ze goed in zijn en het podium teruggeven aan de cabaretiers. Die kunnen de boodschap vaak ook veel beter overbrengen.

  Luister bijvoorbeeld maar eens naar deze Joep van Deudekolumn (audiostream)