1. 1

  Ach wat is er mis met een spijkerbroek? Op de foto gaan met een misdadiger is denk ik veel slechter voor je image. Maar dan nog, soort zoekt soort. Nu nog een foto van Sharko met Putin en en the triangle of evil is compleet.

 2. 3

  @2: Vergeet de Russen en de Fransen niet! En die andere tientallen (honderden? duizenden?) volkeren met een misdadiger aan hun hoofd. Wat zou de aarde kalm en vredig kunnen zijn…

 3. 8

  Als hij z’n jasje had uitgelaten had er er beter uitgezien.

  Maar eerst werd hij door de russen gepakt (de dronken persconferentie) en nu door de Amerikanen (lulligste get together of politicians foto ooit). Het komt niet goed met die man.

 4. 13

  Bush probeert wel vaker om zijn bezoekend regeringshoofd er lullig op te zetten (of zichzelf in ieder geval in vergelijking beter). Denk bijvoorbeeld ook aan het golfkarretje met Brown. Bush ff een scherp rondje draait, zodat Brown zich vast moet houdden om niet uit het karretje te vallen. Vervolgens zwaait Bush nog even met een hand gedag. Zo degradeer je nog eens visueel je bezoeker tot een bang meisje voor de pers! Enfin, kijkt u zelf hoe het moet.

 5. 14

  Geweldige vent die Sarkozy. Jammer wel dat hij Bush met een bezoek vereert. Maar toch een uitstekende pragmatische, en vooral effectieve president die de handen uit de mouwen steekt.
  Erg genoten ook in mei toen het groteske offensief van de linkse kerk, hun bondgenoten de moslims en de andere boven het volk gestelden tegen hem totaal mislukte.
  Toch zonde van de nutteloze inzet van stuitende lastercampagnes en talloze haatsites.

  Vond u het toen ook zo zielig voor het racaille?

 6. 18

  Het is natuurlijk wel geniaal gevonden, de truc van uit evenwicht brengen en dat de ander zich niet durft te verroeren in het bijzijn van, zelfs tegenin De President. Maar hoe schaamteloos moet je zijn om dit ook werkelijk uit te voeren…. Zo schaamteloos dus. Wat een hondenkwijl is het toch.

 7. 20

  He, is dat niet Karl Rove rechts (zijn laatste klusje opknappend)? Putin ging ook al op de Miami Vice tour toen ie daar was, meen ik me te herinneren.