Europese regio van afkomst nu genetisch aantoonbaar

Europese regio van afkomst nu genetisch aantoonbaar | Telegraaf-lezers zien mogelijkheden na vorderingen DNA-onderzoek: “interresant, dit onderzoek kan een goede maatstaf zijn bij het verwijderen van vreemde ongewenste elementen, en de oorspronkelijke omgeving vast te stellen. ik kijk er naar uit!”

 1. 2

  Wat hapsel zegt. Ook “leuk” zijn de reacties die volledig onafhankelijk van het bericht geplaatst worden:

  “Lekker belangrijk weer, overigens ben ik nog steeds van mening dat Carthago vernietigd dient te worden”

 2. 3

  Eens met #1. Ik kan in dat kader ook aanraden de rest van de reacties op de Telegraaf-site links te laten liggen. De hier gequote comment was niet het dieptepunt…

 3. 4

  Overigens ben ik nog steeds van mening dat de hoge heren in Den Haag over de ruggen van de hardwerkende belastingbetaler maar een beetje de portemonnee van jan-met-de-pet leegzuigen met hun linkse multiculturele gelul!

 4. 6

  @stoethaspel, nou ja het werd ons gelinktipt door een vaste lezer, met de opmerking kijk vooral bij de reacties.

  uiteraard wordt het leven leuker als je dit soort meningen niet leest, maar het probleem is dat deze mensen stemrecht hebben en je iedere vier jaar geconfronteerd wordt met hun groeiende macht in het parlement.

  zeg maar gerust dat het me scherp houdt en mij eraan herinnert dat ik moet sparen voor een one-way ticket Canada, Argentinië of Nieuw-Zeeland.

 5. 7

  Consequentie van democratie, beste Carlos. “Het beste uit alle kwaden” is nog niet goed. Het betekent alleen maar “minder slecht” dan de andere opties.

  Sterkte met je verwerkingsproces.

 6. 8

  Opzich heb ik dit feit al verwekt, maar toch bedankt.
  Het is meer dat ik de laatste tijd wat meer energie voel om op dergelijke idioten in te beuken. Eigenlijk is het beuken een soort van verwerkingsproces ook om het evenwicht in cyberspace een beetje te herstellen.

 7. 10

  Het kan toch ook gewoon leuk zijn (of wetenschappelijk zelfs van belang) om te kijken waar de mensen zoals vandaan komen die nu in een bepaald gebied wonen. Een mooie manier om verondestelde verwantschappen op grond van bv. taal eens biologisch te verifieren.

  Ook voor jezelf kan het wel leuk zijn, om iets meer over je afkomst te weten. En misschien blijkt Wilders wel de nakomeling van een Pool die met het Oostenrijkse leger ingekwartierd zat in Roermond?