1. 1

  Ik voorspel dat dat ding nooit misbruikt gaat worden. Nooit. Niet door mensen die andere mensen verdacht willen maken, en ook niet door overheden om verregaande beperkingen van vrijheid van meningsuiting op te leggen. Laat staan door robot-scriptjes om bepaalde, andere websites plat te leggen. Zoiets kan misschien in de VS, maar niet in Europa.

  Toch ?

 2. 4

  Wat gaat die knop nou precies doen dan?

  Stel, ik krijg een oneerbaar voorstel op Hyves (van iemand bij wie ik daar niet van gediend ben dan) dus ik druk op die knop… en dan?

  Gaat er direct een signaal naar Europol, die het IP-adres van de pervert traceert en er een swat-team op af stuurt? Moet ik de pervert aan de praat houden terwijl de scherpschutters hun positie innemen? Als ik me had laten verleiden tot een cam-sessie, kan ik dan live meekijken hoe de pervert wordt overmeesterd en ingerekend?