1. 1

  Is dat een nieuwe fractie, die ECR? De Britse Conservatieven waren tot nu toe non-inscrits, had ik begrepen. Hoe zit het trouwens met de zetels, CU en SGP hebben er samen twee begreep ik, maar hoe is de onderlinge verdeling?

 2. 2

  En dit is de partij waar de Balk samen met de PVV en de VVD en die ene zetel van TON in 2011 een coalitie mee moet gaan vormen ? Die PVV-ers hebben gelijk, alleen niet hoe ze denken dat ze gelijk hebben: dit land is verdoemd.

 3. 3

  @1 De Britse Conservatieven waren tot nu toe non-inscrits, had ik begrepen.

  Inderdaad. Ik dacht ook dat ze juist uit de EVP gestapt waren en als onafhankelijk verder gingen. Hoe dan ook: zo zie maar waar het EP al niet goed voor is :-)

 4. 4

  De een noemt het standpunt van de SGP in zake vrouwen fundi, de andere (waaronder ik) noemt het diametraal met de grondwet en daarom misdadig.